Yozgat

Yozgat Gazeteciler Cemiyetinden Yeşilyurt'a ziyaret

14:59 20 Şubat 2018
Yozgat Gazeteciler Cemiyetinden Yeşilyurt'a ziyaret

Yozgat İl Jandarma Alay Komutanı Albay Bilgihan Yeşilyurt, Yozgat’ın huzur kenti olduğunu belirterek Yozgat’ta görev yapmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

Yozgat Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Hakan Kiracı ve yönetim kurulu üyeleri, Yozgat İl Jandarma Alay Komutanı Albay Bilgihan Yeşilyurt’u makamında ziyaret etti.

Yozgat’ta çok büyük asayiş olaylarının olmadığını aktaran Yeşilyurt, "Yozgat yol geçiş güzergahı üzerinde olması nedeniyle sık sık trafik kazaları ile karşılaşıyoruz. Trafik kazalarında çok büyük can ve mal kayıpları oluyor. Bu kapsamda hem sürücülerimize hem yayalara büyük sorumluluk düşüyor. Sürücülerimizden trafik kurallarına uymalarını ve aşırı hızdan kaçınmalarını istiyoruz." diye konuştu.

Yozgat'ın nüfus oranına göre en çok şehit veren illerin başında geldiğini anımsatan Yeşilyurt, şunları söyledi:

"Yozgat, vatanını milletini seven her zaman devletinin yanında yer alan bir ilimizdir. Jandarma olarak bizler de her zaman halkımızın yanındayız onlarla iç içeyiz. Halkımızdan isteğimiz ilimizin daha da huzurlu olması için gördükleri her hangi bir şüpheli durumda 156 jandarmaya bilgi vermelerini istiyoruz."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.