Yozgat

30 yıllık eşini yatağında uyurken öldürdü

08:17 16 Mayıs 2018 6 Yorum Var
30 yıllık eşini yatağında uyurken öldürdü

Yozgat'ın Akdağmadeni ilçesinde, 3 çocuk annesi Mühibe E. (48), 30 yıllık eşi Hasan E. (56) tarafından gece uykuda tabanca ile vurularak öldürüldü.

Akdağmadeni ilçesi Yeni Mahalle İmam Hatip caddesinde oturan işçi emeklisi Hasan E., sabah 04.00 sıralarında, yatağında uyuyan 30 yıllık eşi ve 3 çocuğunun anneleri Mühibe E.’ye, tabanca ile 8 el ateş etti. Silah sesini duyan komşuların ihbarıyla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin incelemenin ardından, olay yerinde öldüğü belirlenen Mühibe E.’nin cesedi otopsi yapılmak üzere Yozgat Adil Tıp Kurumu’nun morguna kaldırıldı.

Olay sonrası Hasan E., polise teslim oldu. Çiftin 3 çocuğundan 2sinin evli olduğu ve engelli olan diğer çocuklarının cinayet sırasında diğer odada uyuduğu öğrenildi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

YORUMLAR

6 Yorum Var
  • Abdullah 5 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi hapiste çok saz çalarsın, ahirette de hesabını verirsin...
    Cevapla
  • üzgün adam 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu toplum artık bir bataklığın içine girdi Allaha yemin ederim 5 yıl sonraya kadar bu gidişle ahlaksız tamemen hayasız edepsiz bir nesil yetişecek şöyle bir etrafınıza bakın trafikte aile içinde akrabaalr arasında konuşurken bile bir asabiyet sinir hakaret yazık bu toplumun bu hale gelemsin vebali kimin üzerinde yüklencek bilmiyorum
    Cevapla
  • vatansever 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah bildiği gibi yapsın bu adamı nasıl bir manyaklık bu ya .ALLAH TAN KORKUN hesabını o soracaktır inşallah
    Cevapla
  • izmir-dobracı 5 yıl önce Şikayet Et
    şimdi eline ne geçti ömür boyu hapiste çürüyecek öldürmek neyi çözdü sakat çocuğa kim bakacak insanlarda kalbi ve ruhi hastalıklar çok fazlalaştı çok dua etmek çok ibadete sarılmak lazım dinden uzaklaştıkça insanlıktan uzaklaşıyoruz.
    Cevapla
  • ali 5 yıl önce Şikayet Et
    olan couklara oluyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.