Yozgat

Akılalmaz olay! Namaz kılarken bıçakladı

15:43 13 Aralık 2019 16 Yorum Var
Akılalmaz olay! Namaz kılarken bıçakladı

Yozgat'da bir şahıs cuma namazını kılmak için girdiği camide, peşinden gelen husumetlisi tarafından bıçaklanarak ağır yaralandı.

Olay, öğle saatlerinde Çapanoğlu Büyük Camii'nde meydana geldi. Yakup Bulut, cuma namazını kılmak camiye girdi. Bulut, namaz sırasında arkasındaki safta duran Onur Ş. tarafından bıçaklandı. Ağır yaralanan Bulut, haber verilmesiyle gelen 112 Acil Servis ekibi tarafından ilk müdahalesi yapılarak, Yozgat Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Şimşek ise cuma namazı için cami önünde güvenlik önlemi alan polis ekibi tarafından gözaltına alındı. Onur Ş. ve babasının, yaklaşık 1 ay önce Yakup Bulut ile kavga ettiği öğrenilirken, soruşturma sürdürülüyor.

YORUMLAR

16 Yorum Var
  • Hakan 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah bazı şartlarda idama izin veriyor ama bizim ülkede idam yok.acaba idam gerekli olmasa yuce allah idama izin verir mi???
    Cevapla
  • esat 4 yıl önce Şikayet Et
    Camide bile rahat yok nasıl bir toplum olduk koca dünya darmı geldi birbirimizi öldürüyoruz yoksa kıtlık mı var bir kavga yüzünden geldimiz duruma bak allah tan kormamış olacak ki gelmiş cuma namazında adamı bıçaklıyor buna arkadan öldürmek denir kalleşler yapar bunu bu bıçaklayan adam iman ne gezer zaten
    Cevapla
  • kadir 4 yıl önce Şikayet Et
    biz bunu cahiliye devrinde kafirlerin adeti olarak duyduk işittik şimdi kendini müslüman sananmı bunu yapıyor düşünsenize su içene yılan bile dokunma su su..namaz diye ata sözü bile çıkarmaya utanmışlar.
    Cevapla
  • Serpil 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah'ın kanunları kuran anayasası geçerli olmalı ki hak yerini bulsun sağdan soldan toplama kanunlar bu topluma dar geliyor nasıl bir kin namaz da cana kıymak Rabbimiz ıslah etsin.
    Cevapla
  • Cefi 4 yıl önce Şikayet Et
    Adam hem gençlere uyuşturucu satıyor hem cumaya geliyor bıcaklayanda uyuşturucuya bulaştırdığı bir genç
  • Guaidoglu 4 yıl önce Şikayet Et
    Kardes haklisin da Ama yasamayinca o kanunlar da cigneniyor. Seriat istiyoruz ama gönül almasini bilmiyoruz.
  • gölge 4 yıl önce Şikayet Et
    bu yasalarla bu kanunlarla bunlar devam edecek hakkım haram olsun bu yasalarda akıllanmaya
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.