Zonguldak

30 Ağustos Zafer Bayramı'na doğru

11:48 29 Ağustos 2015
30 Ağustos Zafer Bayramı'na doğru

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz ve CHP Alaplı İlçe Başkanı Hüseyin Tosun, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Tekin, mesajında, 30 Ağustos'un Türk milletinin tarihinde dönüm noktası sayılacak savaşların kazanıldığı şanlı zaferin bayramı olduğunu belirtti. 

Türk milletinin bin yıllık vatanını parçalamak isteyenlere hak ettikleri cevabı en iyi şekilde verdiğini anlatan eden Tekin, şunları kaydetti:

 "Yeni Türk Devleti'nin kuruluşunu müjdeleyen 30 Ağustos Zaferi, içinde bulunduğu şartlar ne olursa olsun, milletimizin önünde hiçbir engelin duramayacağının da simgesidir. Dün olduğu gibi bugün ve yarın da milletimiz, ne pahasına olursa olsun bağımsızlık ve özgürlüğünden ödün vermeyecektir. Şehit haberleriyle büyük acılar yaşadığımız bu süreçte, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Atatürk olmak üzere, geçmişten bugüne, ülkemizin bölünmez bütünlüğü için canını veren tüm şehitlerimize, vefat eden tüm gazilerimize Allah'tan rahmet, hayatta olan gazilerimize sağlık ve huzur içinde uzun ömürler diliyorum."

 Yavuz ise ülke olarak 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 93. yıl dönümünü büyük bir gurur ve heyecanla kutladıklarını ifade etti. 

Tosun da Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere kahraman Türk ordusuna şükranlarını sunduğunu vurgulayarak, şehitler ve ebediyete intikal etmiş gazileri rahmetle andıklarını aktardı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.