Zonguldak

Hastane dönüşü trafik kazası: 2 ölü, 7 yaralı

21:43 01 Ekim 2015
Hastane dönüşü trafik kazası: 2 ölü, 7 yaralı

 Zonguldak'ta meydana gelen trafik kazasında 1'i bebek 2 kişi yaşamını yitirdi, 7 kişide yaralandı.

Alınan bilgiye göre, merkez ilçeye bağlı Çayköy mevkisinde Yaşar Pulat'ın kullandığı 67 AD 420 plakalı hafif ticari araç ile sürücüsü henüz öğrenilemeyen 67 NS 335 plakalı otomobil çarpıştı. 

Kazada sürücü Pulat ile araçlarda bulunan Ahmet Sönmez (66), Emine (49) ve Metin Aydın (50), 1,5 aylık ikiz bebekleri Doğa ve Ilgın Aydın, Fatime, Hidayet ve Bayram Ali Sayın yaralandı.

Kaza nedeniyle bölgeye 112 Acil Servis ile İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri yönlendirildi. Bu sırada kaza yerinin yakınında oturanlar, sağlık ekipleri gelene kadar yaralılardan bazılarını evlerinden getirdikleri koltuklarda oturttu.

AFAD ekiplerinin çalışması sonucu otomobilde sıkışan Bayram Ali Sayın çıkardı. Sağlık ekipleri, Sayın'ın yaşamını yitirdiğini belirledi. 

 

Ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırılan yaralılardan 1,5 aylık ikiz bebeklerden Doğa Aydın, müdahaleye rağmen kurtarılamadı, diğer yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. 

- Tüp bebek tedavisi için Ankara'dan dönüyorlardı

Bu arada, Ereğli ilçesinde ikamet eden ve Ereğli Devlet Hastanesinde memur olarak çalışan Metin ile eşi Emine Aydın'ın 8 yıl sonra tüp bebek yöntemiyle çocuk sahibi olduğu öğrenildi. 

İkizlerin Ankara'da özel bir hastanede 1,5 ay önce dünyaya geldiği, anne ile bebeklerin bugün taburcu edildiği öğrenildi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.