Zonguldak

Genel seçime doğru

13:15 06 Ekim 2015
Genel seçime doğru

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu ve Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, Bağlık Mahallesi'ni ziyaret etti.

Çaturoğlu, ziyaretin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, 1 Kasım seçimlerinde, AK Parti'nin tek başına iktidar olacağını belirtti.

Seçim çalışmalarına hız verdiklerini vurgulayan Çaturoğlu, "Seçimlerin ardından 300’ün üzerinde milletvekili alarak istikrar ve ülkemizin selameti için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Çaturoğlu, Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından açıklanan seçim beyannamesinin, vatandaş tarafından beğenildiğini kaydederek, şunları söyledi:

"Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'nun açıklamış olduğu seçim beyannamesi gerçekten dolu dolu. Kadınlara, gençlere, yaşlılara, emeklilere, esnafa, iş adamlarına, girişimcilere, hastalara yani toplumun her kesimine bir takım şeyler var. Bu seçim beyannamesini bütün vatandaşlarımızın okumasını istiyorum. Bizler de bu seçim beyannamesini her yerde anlatacağız. Beyanname kamuoyuyla paylaşıldıktan sonra çok olumlu bir havaya oluştu. Bizlerin izlenimlerinde zaten olumlu bir yönde gidişat vardı, açıklanan bu beyanname bunu olumlu yönde tetikledi."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.