Zonguldak

Bitlis'teki terör operasyonu

17:40 22 Aralık 2015
Bitlis'teki terör operasyonu

Sehi Ormanları mevkisinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Çakar'ın Zonguldak'taki babaevinde yas var

 Bitlis'te terör örgütü PKK mensuplarına yönelik operasyonda şehit olan Jandarma Uzman Çavuş İslam Çakar'ın Zonguldak'taki baba ocağına acı haber ulaştı.

Oğullarının şehadet haberi, Kilimli ilçesinde yaşayan baba Şeref ve anne Azime Çakar'a, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Haluk Selvi, Kilimli Kaymakamı Hakan Özarslan ve Kilimli Belediye Başkanı Ali Aslankılıç tarafından iletildi.

Bir yıllık evli şehit Çakar'ın bir ay önce askerden gelen kardeşi İhsan Çakar, haberi alınca gözyaşlarına hakim olamadı.

Şehidin baba ocağına Türk bayrakları asıldı. Askeri yetkililer ve şehidin yakınları, Çakar'ın ailesine taziye dileklerini iletti.

Merkeze bağlı Ölek köyü kırsalındaki Sehi Ormanları mevkisinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyon düzenlenmiş, çıkan çatışmalarda Jandarma Uzman Çavuş İslam Çakar şehit olmuş,  2 terör örgütü mensubu etkisiz hale getirilmişti. 

Dün, aynı bölgede teröristlerce el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu 2 asker şehit olmuş, 8 asker yaralanmıştı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.