Zonguldak

AK Parti Zonguldak Milletvekili Ulupınar:

20:09 08 Şubat 2016
AK Parti Zonguldak Milletvekili Ulupınar:

AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, terör operasyonlarıyla ilgili, "Bu mücadelede halkımız her zaman yanımızda. Biz sizden güç ve cesaret alarak emin adımlarla ilerliyoruz" dedi.

Ulupınar, Ereğli Esnaf Kefalet Kooperatifini ziyaretinde yaptığı konuşmada, Türkiye'nin içeride ve dışarıdaki problemlerini çözüme kavuşturma gayreti içerisinde olduklarını söyledi.

Güvenlik güçlerince terör ve teröristlerle mücadele edildiğini ifade eden Ulupınar, şöyle konuştu:

"İnşallah yakın bir zamanda oradaki operasyonların başarılı bir şekilde sona erdirileceğini göreceğiz. Çember daraldı. Terör örgütünün sözde üst düzey yöneticileri sıkıştılar. Bunlar dışarıdan insanlar. İçlerinde Rus, İsrailli, Suriyeli, Yunan, Alman, İtalyan, Fransız, Hollandalı var. Bunlara dışarıdan çok ciddi destek var. Bu mücadelede halkımız her zaman yanımızda. Biz sizden güç ve cesaret alarak emin adımlarla ilerliyoruz. Ülkemizin diğer problemlerinin çözümleri konusunda çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Pranga çok ve ayağımıza yapıştılar. Kalkınmamızı istemiyorlar ama Türkiye güzel bir ülke ve 78 milyon kardeşçe yaşıyor. Araya nifak ekmek isteyenler var. Dün oldu yarın da olacak. Bunlara meydan ve fırsat vermeyeceğiz."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.