Zonguldak

Bilgisayar kursunu tamamlayan muhtarlara sertifika

11:52 09 Şubat 2016
Bilgisayar kursunu tamamlayan muhtarlara sertifika

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde bilgisayar kursunu tamamlayan 87 köy ve mahalle muhtarına sertifika verildi.

Ereğli Halk Eğitim Merkezi ile Ereğli Muhtarlar Derneği'nce düzenlenen bilgisayar kursunu tamamlayan köy ve mahalle muhtarları için İlçe Müftülük Konferans Salonunda sertifika töreni düzenlendi.

Törende konuşan Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu, 4 grup halinde düzenlenen kurslara Ormanlı bölgesinden 17, Çayırlı bölgesinden 19, Çaylıoğlu bölgesinden 28, Yalı boyu bölgesinden de 23 olmak üzere toplam 87 köy ve mahalle muhtarının katıldığını bildirdi.

Önümüzdeki dönemde muhtarlara bilgisayar temin etmek istediklerini belirten Madenoğlu, "Bilgisayar bilen ya da sertifika alan muhtarlara bilgisayarı olmayan muhtarlarımıza bilgisayar ile buluşturmak istiyoruz. Bilginin kullanılabilmesi gerekir. Eğer bilgi kullanılmaz ise kısa sürede unutulmaya mahkumdur. Bilgilerin unutulmaması için bilgisayar sağlanması konusunda gayret içerisine gireceğiz" şeklinde konuştu.

Kursu tamamlayan muhtarlara Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu, Ereğli İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Gökhan Tufan, Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Fahri Küçük ve daire müdürleri tarafından sertifikaları verildi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.