Zonguldak

Ereğli'de, "Etkili İletişim, Kaliteli Hizmet ve Mutlu Vatandaş" Projesi

13:29 12 Şubat 2016
Ereğli'de, "Etkili İletişim, Kaliteli Hizmet ve Mutlu Vatandaş" Projesi

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde "Etkili İletişim, Kaliteli Hizmet ve Mutlu Vatandaş" Projesi'nin tanıtım toplantısı yapıldı.

Ereğli Kaymakamlığı Avrupa Birliği Proje Koordinasyon Birimi tarafından hazırlanan proje, Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) 2015 yılı teknik destek programı kapsamında kabul edildi.

Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu'ndaki toplantıda konuşan Kaymakam Nazım Madenoğlu, iletişimin önemli olduğunu belirtti.

İletişimin önemine değinen Madenoğlu, şunları söyledi:

"İletişimin çok değişik süreçleri, nedenleri, zorlukları olmakla beraber, en önemli özelliği samimi olmaktır. İletişimde samimi olmazsak, karşımızdaki kişi veya kişilerle asla iletişim kuramayız. Kamu kurumlarında iletişim önem arz etmektedir. Başarı iletişimdeki başarıya endekslidir. Kamu kurumlarımıza sadece işleri yönetmekten değil, iletişimi de yönetmekten bahsedilir. İşleri çok iyi idare ediyorsunuz, ama iletişimi idare edemiyorsunuz. Orada bir başarısızlık, bir sıkıntı vardır. O nedenle iletişimi yönetmek günümüzde artık kamu kuruluşlarının da üzerinde önemle durması gereken hususlardandır."

Ereğli Kaymakamlığı Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni Bengü Ünlü de 4 ayrı gruba verilecek olan eğitimlere, 110 kişinin katılacağını kaydetti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.