Zonguldak

Zonguldak'ta trafik kazaları MOBESE kameralarına yansıdı

15:15 12 Mart 2016
Zonguldak'ta trafik kazaları MOBESE kameralarına yansıdı

Zonguldak'ta çeşitli tarihlerde meydana gelen trafik kazaları, Mobil Elektronik Sistem Entegrasyonu (MOBESE) kameralarınca kaydedildi.

Kentin işlek caddelerine yerleştirilen MOBESE kameralarına yansıyan görüntülerde, kazaların genellikle sürücü hatası, kırmızı ışık ihlali ve aşırı hızdan kaynaklandığı belirlendi.

Görüntülerde, Milli Egemenlik Caddesi Terminal Kavşağı'nda hızlı gelen otomobilin karşıya geçmeye çalışan kadına çarpması ve çarpmanın etkisiyle savrulan kadına çevredeki vatandaşların yardım için koşması yer aldı.

Bir başka görüntüde aşırı hız yapan otomobilin sürücüsünün kontrolünü kaybetmesi sonucu trafik ışığına çarparak durabilmesi anbean kaydedildi. Emniyet Kavşağı'ndaki diğer kazada ise bir kamyonun otomobille çarpışma anı görüntülere yansıdı.

Terakki Mahallesi Cumhuriyet Caddesi'ndeki özel hastanenin otoparkından ana caddeye çıkan otomobilin, yolun karşısına geçmeye çalışan yayanın ayağının üzerinden geçmesi ve cadde kenarındaki gözlükçüye girerek durması da kameralarca kaydedildi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.