Zonguldak

Ereğli'de "Çetin Apatay Bulvarı" projesinin temeli atıldı

13:08 02 Mayıs 2016
Ereğli'de "Çetin Apatay Bulvarı" projesinin temeli atıldı

Ereğli Belediyesi tarafından yaptırılacak olan "Çetin Apatay Bulvarı" projesinin temeli atıldı.

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, düzenlenen törende yaptığı konuşmasında, yaklaşık 1 kilometrelik bulvar alanında yol ve çevre düzenleme çalışmasının yapılacağını söyledi.

İlçede artan nüfusun beraberinde trafik sorununu da getirdiğini belirten Belediye Başkanı Uysal, "Hızlı artan bir nüfus var. Bu yüzden bizler yeni yollar açmak var olan yolları genişletmek zorundayız. Çetin Apatay Bulvarı projemiz, son derece önemlidir." diye konuştu.

Orta refüjde daraltma, sahil tipi korkuluk sistemi, 6 şerit trafik akışı, cepler ve yeni duraklar, yaya geçitleri, kaldırımlar ve yeni düzenlemelerin yer aldığı projenin 6 ayda tamamlanmasını beklediklerini ifade eden Uysal, şöyle dedi:

"Bizler, belediye hizmetlerimize devam ediyoruz. Bu arada, devletimizin kurumlarına da yardım ediyoruz. Bizler, geleceği planlayan, geleceğe ait vizyon kuran daima hizmet diyen ve temelinde insan odaklı çalışan bir belediyecilik anlayışını kendimize şiar edindik. Bu konuda da çalışmalarımızın bugün ilki olan bu çalışmayı çok önemsiyoruz."

Kesilen kurban ve yapılan duanın ardından AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Ereğli Belediye Başkanı Uysal, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, temel atma butonuna birlikte bastı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.