Zonguldak

Zonguldak'ta Şehit Ömer Halisdemir adına futbol turnuvası

17:13 17 Eylül 2016
Zonguldak'ta Şehit Ömer Halisdemir adına futbol turnuvası

Ereğli'de 15 Temmuz darbe girişimi gecesi şehit edilen Astsubay Ömer Halisdemir’in adına futbol turnuvası düzenlendi.

İlçeye bağlı Çamlıbel Köyü Muhtarlığı tarafından bayram tatili süresince düzenlenen ve 8 köy takımının katıldığı "Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Futbol Turnuvası" finalinde Topallı ile Sakalar Köyü takımları karşı karşıya geldi.

Çamlıbel Köyü futbol sahasında oynanan final maçını kazanarak şampiyon olan Topallı Köyü futbol takımına birincilik kupası Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu tarafından verildi.

Turnuva ikincisi Sakalar Köyü'ne, Ereğli Belediye Başkan Vekili Ayhan Atay, üçüncü Kaymaklar Köyü'ne Ormanlı Belde Belediye Başkanı Bayram Başol tarafından kupa ve madalyaları verildi.

Köy Muhtarı Sabri Baysal, kupa töreninde yaptığı konuşmasında ilk kez düzenledikleri futbol turnuvasına bu yıl 15 Temmuz darbe girişimi sırasında şehit edilen Astsubay Ömer Halisdemir'in adını verdiklerini söyledi.

Kahraman şehitleri bir kez daha saygıyla andıklarını belirten Baysal, "Darbe girişiminin en önemli kahramanlarından biri olan Astsubay Ömer Halisdemir'in hem ismini yaşatmak hem de o maneviyatı köylerimiz arasındaki dayanışmaya katmak için futbol turnuvasına ismini verdik. İsme yakışan bir turnuva oldu. Destek veren katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu da turnuvada dereceye girenleri kutlayarak, 15 Temmuz darbe girişimi başta olmak üzere, ülkeye yönelik terör saldırılarda şehit olan asker, polis ve sivillerin ailerine başsağlığı diledi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.