Zonguldak

AK Parti İlçe Başkanı Çakır:

17:13 25 Ekim 2016
AK Parti İlçe Başkanı Çakır:

AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, "Kimse kendisini kuralların ve kanunların üzerinde görmeye kalkmasın" dedi.

AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Çakır, ilçe başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları'nın (Erdemir), 18 Mart Çanakkale Zaferi programının yapılacağı Kültür Merkezi'nin yanı sıra spor tesislerinin kullanımı için amatör spor kulüplerinden para talebinde bulunduğunu ve Erdemir Cami imamının oturduğu lojmanı geri istediğini iddia etti.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu ile birlikte OYAK Yönetim Kurulu ile görüşmek için randevu talep ettiklerini anlatan Çakır, şöyle konuştu:

"Yaşanan bu sorunları milletvekilimiz ile birlikte aktaracağız. Erdemir tarafından denize dökülen cüruf malzemelerinin tersanecileri zor duruma düşürmektedir. Tersaneciler de şehrimizin yatırımcılarıdır. Kimsenin buraların sahibi benim deme lüksü yok. Adı ne olursa olsun birlikte yaşıyorsak herkes kurallara uyacak. Kimse kendisini kuralların ve kanunların üzerinde görmeye kalkmasın. Biz de, bunların yasal anlamda takipçileri oluruz."

İlçede yapılan ve yapılması hedeflenen çalışmalara ilişkin de bilgiler veren Çakır, son yıllarda Ereğli'nin önemli yatırımlar ile buluşturulduğunu kaydetti.

Toplantıya, Ormanlı Belde Belediye Başkanı Bayram Başol, Ereğli Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri, AK Parti belde başkanları ile partililer katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.