Zonguldak

Hakkari'deki terör saldırısı

12:11 27 Kasım 2016
Hakkari'deki terör saldırısı

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan sözleşmeli er Coşkun İşleyen'in (25) cenazesi, askeri uçakla Zonguldak'a getirildi.

Çaycuma ilçesine bağlı Saltukova beldesindeki havalimanına getirilen şehidin naaşı, Zonguldak İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Haluk Selvi, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli, İlçe Emniyet Müdürü Ömer Seyfi Paça, askeri erkan, emniyet personeli ve vatandaşlar tarafından karşılandı.

Burada Kur'an-ı Kerim okunmasının ardından şehidin Türk bayrağına sarılı tabutu, askerlerin omuzunda cenaze aracına konuldu. Havalimanını çevreleyen tel örgünün arkasında toplanan çok sayıda vatandaş da şehit için dua etti.

Naaşın cenaze aracına yerleştirilmesi sırasında şehidin babası Rüştü İsmail ve annesi Münevver ile kız kardeşi tabuta sarılarak gözyaşı döktü.

Yapılan duanın ardından cenaze, konvoy eşliğinde Karabük’e götürüldü.

Sözleşmeli er Coşkun İşleyen (25), dün, PKK'lı teröristlerin Şemdinli ilçesi Derecik Gerdan Tepe Üs Bölgesi'ne taciz ateşinde bulunduğu sırada, havan tacizi ve aydınlatma mayınının patlaması sonucu şehit olmuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.