Zonguldak

Ereğli Pazar Yeri rehabilite ediliyor

12:03 20 Şubat 2017
Ereğli Pazar Yeri rehabilite ediliyor

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, ilçedeki pazar yerinin modern bir görünüme kavuşması için çalışma sürdürdüklerini söyledi.

Uysal, gazetecilere yaptığı açıklamada, göreve geldiklerinde pazar yeriyle ilgili yaşanan mahkeme sürecini, esnafın yanında yer alarak sonlandırdıklarını belirterek, "Esnafın rahat etmesi, kazançlarının yükseğe çıkması için elimizden gelen çabayı ortaya koyuyoruz. Pazar yerinin rehabilitasyonu projesini esnafımızın rahatsız olmaması için parça parça yapıyoruz." dedi.

Bununla birlikte ilçe merkezinde yapılan altyapı çalışmaları ile esnafın sel tehlikesinden kurtarıldığını, belediye bünyesindeki 22 kar temizleme aracıyla karla mücadele ettiklerini anlatan Uysal, şöyle konuştu:

"Hizmetlerimizi yeterli gören, yeter diyen bir kadro değiliz. Erdemir-Ofis yolunda spor parkımız yakında hizmete açılacak. Gülüç Irmağı'nın kenarındaki 22 dönüm arazide Çocuk Dünyası Projemiz de hizmete sunulacak. Devlet hastanesinin eski yerlerinin üniversiteye tahsisinin ardından gerekli tüm desteği vermeye belediye olarak hazırız. Yol güzergahlarımız güzelleşiyor, yine ev ve iş yerlerindeki çeşmelerden daha kaliteli içme suyu vereceğiz."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.