Zonguldak

Jandarma Çaycuma'da fidan dikti

17:28 25 Mayıs 2017
Jandarma Çaycuma'da fidan dikti

Çaycuma İlçe Jandarma Komutanlığı, çam ve sedir fidanı dikim töreni gerçekleştirdi.

Çaycuma İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Selçuk Özen, törende yaptığı konuşmada, Perşembe beldesi Koramanlar mevkisindeki alana fidan diktiklerini belirterek, alana "Jandarma Şehitler Ormanı" tabelasının yerleştirildiğini belirtti.

Jandarmanın en güzel geleneklerinden birinin şehitlerin anıları öncülüğünde yapılan faaliyetler olduğunu ifade eden Özen, "Çağımızın gelişen teknolojilerinin yarattığı kirlilik, şehirleşme adına beton yığınlarının oluşturulması, insanlarımızın yeşile ve ağaca olan özlemini biraz daha arttırmıştır. Bu konu güncel olarak da en önemli sırayı teşkil etmektedir." diye konuştu.

Törene Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli, Çaycuma İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Selçuk Özen, Perşembe Belediye Başkanı İsmail İnam, İlçe Emniyet Müdür Vekili Ferdi Kuyu, Askerlik Şubesi Başkanı Teğmen Gökhan Kara, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Özdemir, Zonguldak Orman İşletme Müdürü Hüseyin Albayrak, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Coşkun Ulutaş, Jandarma Karakol Komutanı Ruhi Çevik, Perşembe Jandarma Karakol Komutanı Astsubay Başçavuş Remzi Yiğit ile muhtarlar, öğrenciler, şehit yakınları ve gaziler katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.