Zonguldak

Ramazan Bayramı'na doğru

17:12 23 Haziran 2017
Ramazan Bayramı'na doğru

Zonguldak Valisi Ali Kaban, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, AK Parti Zonguldak milletvekilleri Faruk Çaturoğlu ile Hüseyin Özbakır ve Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Vali Kaban, mesajında, Ramazan Bayramı'na ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarınıkaydetti.

Kaban, "Milletimizin en belirgin ve önemli özelliklerinden olan birlikte yaşama, yardımlaşma, paylaşma ve dayanışma duygularının daha da artarak yoğunlaştığı, içtenlikle yaşandığı, birlik ve beraberliğimizin güçlendiği, yaşantımızda büyük anlam ve değeri olan bir Ramazan Bayramına daha ulaşmanın sevinç ve coşkusunu hep birlikte yaşıyoruz." ifadesini kullandı.

Belediye Başkanı Akdemir ise, Ramazan Bayramı'nın sevgi ve hoşgörünün yaşandığı, huzur ve paylaşımın en çok hissedildiği günler olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Bayramlar, kardeşlik iklimini, dayanışma ruhunu milletçe yaşama, duygu birliğimizi en üst düzeyde tazelemedir. İnanıyorum ki, bu birlik ve beraberliğimiz daha da güçlenerek gelecek nesillere taşınacak ve daha güzel ve aydınlık yarınlara kavuşacağız. Bizler aramızdaki sevgiyi, saygıyı ve kaynaşmayı sürdürdüğümüz sürece hep beraber emin adımlarla daha güzel günlere doğru ilerleyeceğiz."

Milletvekili Çaturoğlu da, bayramların her yıl gelip geçen sıradan bir tatil günü olmadığına dikkati çekerek, insani ve İslami güzelliklerin birlikte yaşandığı, birlik, beraberlik, sevgi ve saygının en güzel örneklerinin sergilendiği, toplumun bütün kesimlerinin birbiriyle kaynaştığı paylaşma ve dayanışma günleri olduğunu ifade etti.

Milletvekili Özbakır, herkesin birlik ve beraberliğin, kardeşlik ve dostluğun en sıcak şekilde hissedileceği Ramazan Bayramı'nı tebrik etti.

Rektör Özer ise, milleti birleştiren ve kardeşliği pekiştiren Ramazan Bayramı'na kavuşmanın sevincini ve huzurunu yaşadıklarını vurguladı.

Özer, şunları kaydetti:

"Birliğimizi ve beraberliğimizi sağlayan değerlerin hatırlandığı, güzelliklerin, iyiliklerin ve hoşgörünün yoğun olarak yaşandığı bir Ramazan Bayramı'nı daha hep birlikte karşılamanın mutluluğu içindeyiz. Bu duygu ve düşüncelerle, insanların kardeşçe kucaklaştığı günlerin en değerlilerinden olan Ramazan Bayramı'nın hayırlara vesile olmasını diler, öğretim elemanlarımızın, idari personelimizin, öğrencilerimizin ve tüm halkımızın Ramazan Bayramı'nı en içten dileklerimle kutlar, sağlıklı ve mutlu bir bayram geçirmelerini dilerim."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.