Zonguldak

BEÜ öğrencisi Çağıl, USMED Ege bölge başkanı oldu

12:59 28 Temmuz 2017
BEÜ öğrencisi Çağıl, USMED Ege bölge başkanı oldu

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) öğrencisi ve Sosyal Medya Uzmanı, Dijital Stratejisti Alaattin Çağıl, Uluslararası Sosyal Medya Derneği'nin (USMED) Ege bölge başkanı oldu.

Çağıl, gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye'de sosyal medya pazarının gelişmesine katkı sunmak için çalışacaklarını belirtti.

Sosyal medya sektörünün içerisinde yer aldığı günden beri ekip arkadaşlarıyla birlikte başarılı ve kaliteli işlere imza attıklarını ifade eden Çağıl, şöyle konuştu:

"Bu sürede USMED ile sürekli fark yaratan işler, sponsorluklar, eğitimler ve etkinlikler yaptık. Sevgili USMED Başkanı Said Ercan Bey'in de uygun görmesiyle göreve gelmemin mutluluğunu yaşıyorum. Bu önemli görev, 'Sosyal Medya ile Dijital Pazarlama' isimli kitabım çıkmadan önce benim için iyi bir motivasyon oldu. Dernek olarak ülkemizde sosyal medya pazarının gelişmesine katkı sağlamaya ve halkımıza sosyal medyanın olumlu olumsuz yönlerini en iyi şekilde anlatmaya devam edeceğiz. Amacımız ülkemize en iyi şekilde ve severek hizmet etmek. Dijital sektörde çalışan tüm arkadaşlarımızı derneğimize üye olmaya davet ediyoruz."


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.