Zonguldak

Zonguldak'taki cinayet

19:07 11 Ekim 2017
Zonguldak'taki cinayet

Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, 2 gün önce çocukları tarafından bıçaklanarak öldürüldüğü iddia edilen kadının cenazesinin yakınları tarafından alınmadığını bildirildi.

Semerci, gazetecilere olayın üzücü olduğunu belirterek, "Herkesi üzüntüye boğan bir olay. Sanırım olay ailenin kendi arasındaki bir hesaplaşması. Cenazeyi almaya yakınlarından kimse gelmedi. Biz de belediye olarak görevimizi yapıyoruz. Kimsesizler mezarlığına defnedeceğiz." dedi.

Nazlı U'yu, 9 Ekim'de yolda kanlar içinde yatarken gören vatandaşlar, olayı emniyet ve sağlık ekiplerine bildirmiş, söz konusu yere gelen sağlık ekipleri, yaralı kadını Devrek Devlet Hastanesine kaldırmıştı. Nazlı U, hastanede yapılan müdahaleye karşın yaşamını yitirmişti.

Zanlıların, olay yerinden taksiyle kaçarak otobüsle Ankara'ya gittiklerini tespit eden ekipler, durumu Ankara İl Emniyet Müdürlüğüne bildirmiş, olayla ilgili kardeşler Ö.U. (21) ve S.U (17) gözaltına alınmıştı.

Annelerini bıçaklayarak öldürdükleri iddiasıyla adliyeye sevk edilen ağabey ve kardeşi, çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklanmıştı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.