Zonguldak

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karacan:

16:51 12 Ocak 2018
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karacan:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, parti teşkilatlarının birlikteliğinin önemine işaret ederek, "Hep birlikte teşkilatlarımızla hızlı bir şekilde 2019 seçimlerine hazır olmamız lazım. Kadın ve gençlik kollarımıza büyük görevler düşüyor." dedi.

Karacan, bir dizi ziyarette bulunmak üzere geldiği Ereğli ilçesinde bir süre önce hayatını kaybeden eski Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yaşar Tetiker için odaya taziye ziyaretinde bulundu.

AK Parti Ereğli İlçe Başkanlığı'nı da ziyaret eden Karacan, kendisine takdim edilen çiçeği yoldan geçen kadına verdi.

Karacan, burada yaptığı konuşmada, Zonguldak'ta çeşitli sivil toplum örgütleri ile bir araya geldiklerini belirterek, "Zonguldak'a nasıl fayda sağlayabiliriz, ilçelerle birlikte nasıl hizmetlere vesile oluruz bunun düşünce ile buradayız. Bizzat Genel Başkanımızın görevlendirmesi ile geldik. Önümüzdeki günlerde Başbakanımız ilinize teşrif edecek. Mühim olan teşkilatlarımızın birlikteliği. Her an hazır, nazır, dik, iri, diri ve hep birlikte olması lazım. Bu bizim için önemli." diye konuştu.

Kutlu bir davaya hizmet etmenin gururunu yaşadıklarını anlatan Karacan, makam ve mevkilerin geçici olduğunu hatırlatarak, şöyle devam etti:

"Hepimizin bir şekilde bu kutlu davaya hizmetimiz oluyorsa ne mutlu bize. Öbür tarafa götüreceğimiz bunlardır. Bu ülkenin gelişmesine, kalkınmasına hizmet edenlere destek olmak bile bizler için büyük bir onurdur. Hep birlikte teşkilatlarımızla hızlı bir şekilde 2019 seçimlerine hazır olmamız lazım. Kadın ve gençlik kollarımıza büyük görevler düşüyor."

Genel Başkan Yardımcısı Karacan, Türkiye'nin 70'li yıllardan itibaren sıkıntılı süreçler geçirdiğini hatırlatarak, şunları kaydetti:

"Yaşı büyük ağabeylerimiz Türkiye'nin 70'li yıllarını, muhtıraları, ihtilalleri, sıkıntılı zamanları, kuyrukları, kuyruklarda insanların emekli maaşı alırken öldüklerini, ilaç alırken yaşadıkları sıkıntıları gördü. Gençler şunu düşünmesin, 'Türkiye hızlı trenlerle büyüdü, çift yolları vardı, Zonguldak'a giderken tünelleri vardı, şehir hastaneleri vardı.' böyle bir şey yok. Türkiye hakikaten geri kalmış vaziyette iken iletişiminden, ulaşımından, eğitiminden, sağlığından, her türlü enerjisi ile şu anda farklı konumlara geldi. Bu da halkımızın desteği ile oldu. MİT tırlarını, 17-25'leri, Gezi olaylarını, en son 15 Temmuz'u gördük. Ondan sonra ekonomik darbeyi gördük. 15 Temmuz'da Türk halkının birlik ve beraberliğiyle nasıl kenetlendiğini gördüler. Bu kez, 'ekonomik olarak Türkiye'nin birlikteliğini nasıl bozarız, nasıl çökertiriz' ama Allah'ın izniyle buna ülkemiz izin vermiyor. AK Parti başta Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız, Başbakanımız, Bakanlarımız ve halkımızın desteğiyle yoluna devam ediyor."

Karacan daha sonra Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal'ı ziyaret etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.