Zonguldak

AK Parti Ereğli İlçe teşkilatının MHP teşkilatını ziyareti

15:12 15 Şubat 2018
AK Parti Ereğli İlçe teşkilatının MHP teşkilatını ziyareti

AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır ve yönetim kurulu üyeleri, MHP Ereğli İlçe Başkanı Rahman Demirtürk'ü ziyaret etti.

Demirtürk, ziyarette yaptığı konuşmada, Çakır ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, "Ereğli'nin meselelerini gündeme taşıma ya da ne yapabiliriz noktasında istişareler ediyoruz. Biz AK Parti ile Türkiye meselelerinde birlikte hareket ettiğimiz zaten ortadadır. Benim farklı bir şey söylemem mümkün değildir. Bizim genel merkezimizin bize talimatı, kesinlikle sürtüşmeye mahal olmaması, olumsuz söylemlerde bulunulmaması, eksik yapıldığında eksiğin söylenmesi, doğru yapıldığında ise 'evet doğru yapıyorsunuz' doğrultusundadır. Halk adına yapılan doğrularda yanlarında olduğumuzu zaten söylüyoruz." diye konuştu.

Çakır da kendilerini karşılayan Demirtürk'e teşekkür ederek, "Göreve geldikten sonra başta Rahman Demirtürk başkanım ekibi ile birlikte ziyarette bulunmuşlardı.

Biz de bugün iade-i ziyaret kapsamında hem de şehirle alakalı birlikte aynı resime aynı gözle bakabilmenin değerlendirmesini yapalım istedik." dedi.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.