Zonguldak

AK Parti'li meclis üyeleri istişare yaptı

17:11 04 Mart 2018
AK Parti'li meclis üyeleri istişare yaptı

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Giresun Milletvekili Mehmet Geldi, belediyelerin bir an önce altyapı yı tamamlayıp artık çevreyi güzelleştirecek üstyapıya yönelmeleri gerektiğini ifade etti.

Geldi, Çaycuma ilçesinde bir otelde düzenlenen Meclis Üyeleri İstişare ve Değerlendirme Toplantısında yaptığı konuşmada, Yerel Yönetimler Başkanlığı olarak Türkiye genelinde devam eden çalışmaları olduğunu söyledi.

Yıllık faaliyet programları kapsamında belediyeleri ziyaret ettiklerini ifade eden Geldi, şunları kaydetti:

"Her belediye kendi performansını bildiği için bizler ziyaretlerimizde 250'ye yakın belediyemizin kurumsal performanslarını ve 50'ye yakın belediyenin anket çalışmalarını değerlendirdik. Her belediyeden aldığımız tecrübeleri paylaşıyoruz. Önümüzde bir süreç var. Genel merkeze şimdiden adaylık için evrak göndermeye başlandı. Bunun anlamı sahalarda sular ısınmaya başladı. Başkaları motive olmuşken sizler de motivasyonunuzu kaybetmeyin. Yapılan çalışmaların bir an önce bitirilmesini ve güzelleştirilmelerin başlanması gerekiyor. Bir an önce kazıma işini bırakalım üst yapıya yönelelim. Olmazsa olmazlarımız, hedef projelerimizi gözden geçirelim. Vaatlerimizi, teşkilatlarımız ile yaptığımız grup toplantılarında projelerimizi masaya yatıralım hangi aşamada olduğunu değerlendirin."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.