Zonguldak

Mezuniyet töreninde evlilik teklifi

19:08 21 Haziran 2018
Mezuniyet töreninde evlilik teklifi

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesindeki (BEÜ) mezuniyet töreninde diploma alan bir öğrenci, kız arkadaşına evlilik teklifinde bulundu. Genç kızın evlilik teklifine "evet" yanıtını vermesi, mezun ve ailelerinden yoğun alkış aldı.

Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, üniversitenin Sezai Karakoç Kültür Merkezinde düzenlenen mezuniyet töreni ailelerin ve öğrencilerin sevincine sahne oldu.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'yla başlayan törende, BEÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü öğrencileri diplomalarını alarak mezuniyet yemini etti.

Öğrencilerin büyük bir coşkuyla keplerini havaya fırlatmalarının ardından kürsüye çıkan öğrencilerinden Onur Darıcı, sekiz yıllık kız arkadaşı Nagihan Kayahan'a misafirlerin önünde sürpriz evlilik teklifinde bulundu.

Darıcı, kürsüye davet ettiği kız arkadaşı Kayahan'ın önünde diz çökerek, "Benimle evlenir misin?" diye sordu ve kız arkadaşının parmağına yüzük taktı.

Büyük bir şaşkınlık yaşayan Kayahan, evlilik teklifini kabul ederek Darıcı'ya sarılınca, törendekiler mutlu çifti alkışladı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.