Zonguldak

Yaşlı kadından dolandırıcılara tuzak

14:05 14 Temmuz 2018 2 Yorum Var
Yaşlı kadından dolandırıcılara tuzak

Zonguldak’ta kendini ‘başkomiser Ahmet’ diye tanıtan dolandırıcı, yaşlı kadını yaklaşık 50 bin lira dolandırmak isterken polis tarafından kıskıvrak yakalandı.

Edinilen bilgiye göre Kilimli ilçesinde oturan S.M. (68) isimli yaşlı kadını arayan dolandırıcı kendini ‘başkomiser Ahmet’ olarak tanıttı. Dolandırıcı, yaşlı kadına, ‘Kimlik bilgileriniz FETÖ/PDY’nin eline geçti, operasyon yapabilmemiz için 50 bin lira lazım’ deyip para istedi. 

Dolandırılacağını anlayan yaşlı kadın durumu polis ekiplerine haber verdi. İhbarı alan Asayiş Şubesi Dolandırıcılık Büro ekipleri ise yaşlı kadın ile birlikte iki gün boyunca dolandırıcıları izledi. Yapılan plan sonrası harekete geçen ekipler, yaşlı kadının yeniden çağırdığı dolandırıcıların evine gelmesini bekledi. Dolandırıcıların eve geldiğini gören ekipler operasyon için düğmeye bastı. 

Dolandırıcılara baskın yapan ekipler 3 şüpheliyi kıskıvrak yakaladı. Gözaltına alınan şüpheliler emniyete götürüldü. Kendini ‘Başkomiser Ahmet’ olarak tanıtan şüpheliler A.E. (29), H.T. (59) ve M.T. (28) emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. 
Şüphelilerin adliyedeki sorguları sürüyor. 

YORUMLAR

2 Yorum Var
  • Cengiz 5 yıl önce Şikayet Et
    Kadının parası olduğunu nasıl öğrenmişler? Yakınımı banka memuru mu söylüyor?
    Cevapla
  • ŞRFSZLER 5 yıl önce Şikayet Et
    59 YAŞINDAKİ DE ÇOK İYİ ÖRNEK OLMUŞ, KENDİ GİBİ O YANINDAKİ iNSAN DIŞI VARLIKLARA. İYİ YOLDA GİTSEN KİMSE DOKUNMAZ. YALANCININ MUMU YATSIYA KADAR YANARMIŞ : ))))))
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.