Zonguldak

34 yıl sonra Bayrağına kavuşan şehit

08:00 15 Nisan 2019 3 Yorum Var
34 yıl sonra Bayrağına kavuşan şehit

Zonguldak Dilaver Mahallesi’nde, 34 yıl önce şehit olan Güngör Tuncel’in mezarı yapıldı.

Zonguldak merkez Dilaver Mahalle Muhtarı Bülent Bektaş, 34 yıl önce şehit olan Güngör Tuncel’in mezarının yapılması için İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı ile iletişime geçerek, yardım istedi.

Emniyet Müdürü Turanlı, Muhtar Bülent Bektaş’ın isteğini kırmayarak, Şehit Güngör Tuncel’in mezarının yapılması için talimat verdi. Yapılan çalışmaların ardından Şehit Güngör Tuncel’in mezarı yapıldı ve mezarının yanına Türk Bayrağı dikildi. Muhtar Bülent Bektaş, Emniyet Müdürü Turanlı’ya teşekkür ederek sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı; “Sayın Emniyet Müdürüme göstermiş olduğu ilgiden dolayı şükranlarımı sunarım 34 yıl sonra şehit Güngör Tuncel abimizin mezarı yapıldı emeği geçen herkese teşekkür ederim iyi ki varsın müdürüm” 

YORUMLAR

3 Yorum Var
  • yetiş ümit polad 5 yıl önce Şikayet Et
    şehidimiz GÜNGÖR TUNÇEL abimizin rahmeti RABBİMİZİN katında peygamberlik makamının hemen yanında...öyle karşılanıyor ki... tekrar dönüp tekrar şehit olmak için dua ederken RABBİMİZE...biz ALLAH ın en çok değer verdiklerinden olan şehitlerimizin bize emanet ettikleri hiç bir şey yoktur...onlar... şehit olacağım...aileme iyi bakın...mezarımı yaptırın...diyerek gitmediler şehadete...o bizim ayıbımız...ALLAH(c c.) ye karşı görevimiz...
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Sonnur 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun emeği geçenlerden
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim şehidimizin şehadetini kabul etsin emeği geçenlerden de razı olsun.Bizlerede şefaat ederler inşaAllah
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.