Zonguldak

Annesini sırtından bıçakladı!

07:43 02 Ağustos 2019 2 Yorum Var
Annesini sırtından bıçakladı!

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde Bedirhan T.(19), eve geç geldiği için tartıştığı annesi Gülcan T."yi(44) sırtından bıçakladı.

Olay, saat 01.30 sıralarında Süleymanlar Mahallesi Kadı Tarlası mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre, alkol aldıktan sonra eve geç giden Bedirhan T., birlikte yaşadığı annesi Gülcan T. ile tartıştı. Tartışma sırasında Bedirhan T., mutfaktan aldığı ekmek bıçağıyla annesini sırtından bıçakladı. Seslerin ardından Gülcan T.’nin yardımına koşan komşuları, sağlık ekiplerine haber verdi. Gülcan T., sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Ereğli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. 

Olayın ardından kaçan Bedirhan. T. ise bir süre sonra polise teslim oldu. Elinden bıçakla hafif yaralanan Bedirhan T., tedavisi için hastaneye götürüldü. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

 

YORUMLAR

2 Yorum Var
  • Osman 4 yıl önce Şikayet Et
    Allahim bizlere akil fikir hidayet ver yarabbim. Ne hallere dustuk birde anne ya kardesim ne demek. Buda gosteriyor ki iyice dinden imandan uzaklastigimizin gostergesi. Allahim bizi dogru yolda gidenlerden eylesin. Amin.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Annenin durumu nasıl ? Haberin içeriğinde bu yok.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.