Zonguldak

Halk otobüsüne alınmayınca önüne atladı!

07:51 24 Mart 2020 2 Yorum Var
Halk otobüsüne alınmayınca önüne atladı!

Zonguldak'ta psikolojik sorunları olduğu öne sürülen yaşlı kadın, sokağa çıkma yasağına rağmen halk otobüsüne binmek için önüne atladı.

Ülke genelinde 65 yaş ve üzeri ile kronik hastalığı bulunan vatandaşların sokağa çıkma yasağı ile birlikte halk otobüslerini kullanması da yasaklandı. Ücretsiz kullanım kartları da geçici olarak iptal edilen 65 yaş üstü vatandaşlar, otobüslere alınmadı.

GÖREVLİLERE TEPKİ GÖSTERDİ

Zonguldak'ta öğle saatlerinde psikolojik sorunları olduğu öne sürülen bir kadın, 65 yaş üstünde olduğu iddiasıyla halk otobüsüne alınmadı. Otobüsün önüne atlayarak gitmesini engelleyen kadın, görevlilere de tepki gösterdi. 

YORUMLAR

2 Yorum Var
  • Sadri armani 4 yıl önce Şikayet Et
    Virus hafife alınacak birşey değil avrupada, her geçen gün artıyor. Hollanda,da 1 haftada 16 martda (1413)ken 23 martda (4749) oldu ve azalma hala yok. evde canimiz sıkılıyor olabilir ama sokaga heleki yasli ve kalabalik bi ortama girip saglimizi tehlikeye atmaya ne gerek var degilmi. Artarsa hazirandan itibaren duzelecegine inanliliyor Rabbbim hepimize sifa versin.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    alışverişini yapacak kimsesi olmayan bir yaşlı. nerede saygı sevgi. insanlık... evde oturuyor, sadece alışveriş için veya zaruri nedenlerle dışarı çıkıyor.o dışarı çıkıyor ama siz insanlıktan çıkmışsınız
    Cevapla
  • vatandaş 2 4 yıl önce Şikayet Et
    alış verişi artık yetkililer evine getiriyor....gündemi iyi takip edin lütfen. 1 kişi onlarca kişiyi hasta edebildiği hatta teyzenin yaşı itibarıyla haytına sebeb olacağından önem arz ediyor .
    İlk beğenen sen ol
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.