Zonguldak

Koronavirüse yakalanınca çocuklar gibi ağladım

09:11 05 Nisan 2020 11 Yorum Var
Koronavirüse yakalanınca çocuklar gibi ağladım

Zonguldak’ta bir simit fırınında koronvirüse yakalanan 37 yaşındaki evli 2 çocuk babası Tuncay Coşkun, Atatürk Devlet Hastanesi ek binada gördüğü tedavi sonucu eski sağlığına kavuşarak taburcu oldu. Hastalıkta yaşadığı süreci anlatan Coşkun “Aileme sarılmak yerine yastığa sarıldım” dedi.

Zonguldaklı simitçi Tuncay Coşkun, Corona Virüs salgınında simit fırınında tespit edilen virüs nedeni ile 22 Mart’ta karantina altına alınmış ve yapılan tedaviler sonucunda virüsü yenerek test sonucu negatif çıktı. Hastaneden taburcu olan Coşkun “Çok korktum çocuk gibi ağlayarak dua ettim” dedi.

Ek gelir amacıyla akşamları simit satarak aile ekonomisine destek olan Tuncay Coşkun’un babasının karantinada tedavi süresi devam ederken annesi ve kendisinin test sonucunun negatif çıkması ailede büyük sevinç yarattı.

“AİLEME SARILMAK YERİNE YASTIĞA SARILDIM”

Corona Virüs salgınına yakalanma ve tedavi sürecini anlatan Coşkun, taburcu olmasına rağmen tedbiri elden bırakmadığını belirleterek şöyle konuştu; “Ek gelir olsun diye akşamları simit satıyordum. Corona virüsü nerden kaptığımı bilmiyorum. Yorgunluk belirtisi göstermesi ile üşüme, titreme ve uyuşma hissettim. Bu belirtilerin göstermesi ile Atatürk Devlet Hastanesine başvurdum. Hastanede, gribal enfeksiyon olmuşsun dediler ve ilaç tedavisi uygulayarak eve yolladılar. Eşimde de aynı belirtiler ortaya çıkınca birlikte sabah saat 05.00’da hastaneye başvurdum. Doktor eşimle bana penisilin iğnesi yaptı. Eşime grip hapı ve boğaz spreyi verdi. Bana da ağrı kesici yazdı. Pazar günü iş yerindeyken eşim telefon açarak annem ile babamın rahatsızlandığını söyledi. Hastanede yapılan tetkikler sonucunda anne ve babamda enfeksiyon belirtisi ortaya çıktı. Anne ve babam karantinaya alınarak izole edildi. Annem bana ısrar edince ben yine doktor kontrolünden geçtim. Tomografi sonucunda bende de Corona belirtisi çıkınca Atatürk Devlet Hastanesi ek binaya sevk edilerek karantinaya alındık. Annem, babam ve ben 14 gün karantinada kaldık. Yapılan tahlil raporları temiz çıkarak annem ile birlikte taburcu olduk. Ancak babam Atatürk Devlet Hastanesi’nde tedavi süreci devam ediyor. Rabbim inşallah onunda test sonucu negatif çıkar ve sağlığına kavuşur.”

“CORONA VİRÜSE YAKALANDIĞIMI ÖĞRENİNCE GERÇEKTEN ÇOK KORKTUM”

Hastanede tedavi süreci devam ederken camilerden okunan dualara eşlik ederek çocuklar gibi ağladığını ifade eden Tuncay Coşkun, “Corona Virüsüne yakalandığımı öğrenince gerçekten çok korktum. Kendimden fazla annem ve babamı düşündüm. Kendimi de düşünmek zorundaydım çünkü eşim ve 2 tane çocuğum var. Askerlik yaptığım dönemden sonra ilk defa evimden bu kadar uzak kaldım. Çocuklarım gözümde tüttü, onları arayamadım. Çünkü internetim yoktu, maddi durumum iyi değildi. Benimle birlikte karantina odasında iki kişi kaldık. Camilerden gelen dualara eşlik ederek çocuk gibi çok ağladım. Ancak moralimi yüksek tutmak zorundaydım. Tahlil sonuçlarım temiz çıkınca dünyalar benim oldu ve çok sevindim. İlk olarak eşimi ve çocuklarımı arayarak hasret giderdim. Simit fırınında çalışan arkadaşlarımı arayarak kendimi ifade etmeye çalıştım. Eve gittiğimde çocuklarım bana sarılmaya kalkınca yine tedbir amaçlı sarılmadım. 7 yaşındaki kızıma sanki bana sarılıyormuşsun gibi yastığa sarıl dedim ve yastığa sarılarak birbirimiz hissettik. Ailem ile yeniden beraber olduğum için güzel duygular içindeyim” dedi.

 

YORUMLAR

11 Yorum Var
  • Bilmez 4 yıl önce Şikayet Et
    Sonucda penisilin de solunum enfeksiyonlari icin kullanilan bir antibiyotiktir.Belkide koronavirusa karsi yararlidirBilimsel bir calisma olmadi icin insan bilemiyor.
    Cevapla
  • HÜSEYİN 4 yıl önce Şikayet Et
    Ya Rab i nasıl bir şey bu? Nasıl bir imtihandan geçiyoruz.? Sen merhametlilerin en merhametlisisin? Bizi darda, zorda koyma Allahım.....
    Cevapla
  • kaber isik. 4 yıl önce Şikayet Et
    yapmiyirlar iste benim.esimde ayninsorunla.karsilasti size gene antibiyotik peneailinnvermisler bize icbirsey parol.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Camiilerden gelen dualara amin diyerek eşlik ettim Belki biz farkın da değiliz ama ev de karantiba altına alınan ,hastabede tedavi görenlerin kulağı ezan da ve akabibdeki duada.Moral şifa için büyük bir vesile.Maddi tedavi ve tedbirlerin tamamlayıcısı manevi tedbir ve tedavilerdir...Tabii anlayana hissedene...Dualarımız tüm hastalarımız ile devlet ,millet ,ümmet ve insanlık için...
    Cevapla
  • kartal 4 yıl önce Şikayet Et
    adama test dn başında neden yapılmıyor kardeşim yahu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.