TEM Otoyolu'nda korkunç ölüm!

Bolu'da, TEM yolunda seyir halindeki TIR'ın aksından kopan lastik ve jant, karşı şeritten gelen minibüsün camını kırarak içeri düştü. Kazada, jant ve lastiğin çarptığı minibüs sürücüsü Ahmet Dönmez öldü, 4 kişi yaralandı.

TEM Otoyolu'nda korkunç ölüm!
TEM Otoyolu'nda korkunç ölüm!
GİRİŞ 06.07.2018 17:31 GÜNCELLEME 06.07.2018 17:31
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Kaza, sabaha karşı TEM yolunun Yukarısoku mevkiinde meydana geldi. Ankara yönüne giden Nazmi Yılmaz yönetimindeki 51 EY 934 plakalı TIR'ın sağ arka lastiği ve jantı akstan koparak, karşı şeritten gelen Ahmet Dönmez yönetimindeki 34 NY 4614 plakalı minibüsün ön camını kırıp içeri düştü. 

Jant ve lastiğin çarptığı minibüs sürücüsü Ahmet Dönmez ile araçta bulunan Ali Türkmen, Süleyman Özce, Ali Kaya ve Ümit Aydoğan yaralandı. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi'ne kaldırılan yaralılar, tedavi altına alındı. 

Ancak, Ahmet Dönmez hastanedeki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUMLAR 3
  • Abdulbaki 5 yıl önce Şikayet Et
    2 gün önce Aksaray Nevşehir arasında lastık parçalanıp tırdan düştü. Kamyonlar yükü tehlikeli şekilde yüklüyor polisin daha çok denetim yapması lazım özellikle akşam ve gece
    Cevapla
  • samet 5 yıl önce Şikayet Et
    kamyonlar yollarin katili bakimsiz eski kamyonlar, tirlar daha cok kazaya yol acarlar
    Cevapla
  • Ali 5 yıl önce Şikayet Et
    polis denetim yapsa ve bunları trafikden men etse böyle şeyker olmaz
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti
Biden ve eski ABD başkanlarının katılacağı bölgede olağanüstü güvenlik önlemleri alındı