Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde, platonik aşk yaşadığı iş arkadaşını öldüren kadın tutuklanırken, öldürülme anı saniye saniye kameralara yansıdı.  
 
iddiaya göre Atatürk Caddesi üzerinde bulunan bir fast food dükkanında çalışan 24 yaşındaki Filiz K., iş çıkışı Mehmet S. ile birlikte cadde üzerinde yürümeye başladı. Mehmet S.’ye karşı platonik aşk yaşayan Filiz K., cadde üzerinde Mehmet S. ile tartıştı. Filiz K., Mehmet S. ile evlenmek istediğini belirtti.
 
Öldürme anı kameralara yansıdı
 
Mehmet S.’nin teklifini kabul etmemesi üzerine sinirlenen Filiz K., elindeki tabancayla Mehmet S.’ye ateş etti.
 
Filiz K'nin atşe etme anı saniye saniye kameralara yansıdı. Görüntülerde Filiz K. cebinden çıakrdığı tabanca ile Mehmet S.'ya ateş ediyor. tabanacanın ateş almasıyla Mehmet S. yere yığılıyor.
 
Polis ikna etti
 
Silahla vurulan Mehmet S. kanlar içinde yere yığılarak, olay yerinde hayatını kaybedereken, Filiz K. ise Mehmet S.'ye ateş ettikten sonra silahı bu sefer kendisine doğrulttu. Şans eseri olay yerinde bulunan Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü polis ekipleri, Filiz K.’yi ikna ederek elindeki tabancayı aldılar. Sonrasında İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen Filiz K., ifadesi alındıktan sonra adliyeye sevk edildi. Adliyeden çıkan Filiz K., tutuklanarak cezaevine götürüldü.

Yorumlar 40 Yorum Var
  • hidocan 27.01.2019 16:48
    kadinin ayni sekilde idam edilmesi gerekir
  • Mantıklı 08.01.2019 00:37
    Ne oluyor bu millete? Dizi çekimi ysptıklarını zannediyorlar galiba! İnsanlar dizileri hayatlarında örnek alıyorlar. Ama gerçek hayatta vurulan geri kalkamıyor.
  • Xound 07.01.2019 21:33
    Erkek vursaydı eğer kıyametı koparırlardı
  • samimi 07.01.2019 18:43
    Müslüman birisi bir insani öldürürse ebedi cehennemliktir.
  • VATANDAŞ 07.01.2019 17:00
    Tam tersi olsaydı mesela erkek kadını bu şekilde vursaydı ülkede kaos çıkardı. Kimse kimseyi öldürmesin şiddetin her türlüsüne karşıyım
Daha fazla yorum görüntüle