Türkiye'nin konuştuğu vahşet! Cesedi tandırda bulundu!

İzmir'de dövülerek öldürülen 5 yaşındaki çocuğun cesedi tandırda bulundu. Talihsiz çocuğun annesinin sevgilisi tarafından dövülerek öldürüldüğü ileri sürülürken, olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.

GİRİŞ 02.09.2019 08:48 GÜNCELLEME 02.09.2019 09:02
Bu Habere 89 Yorum Yapılmış

Olay, geçtiğimiz hafta Buca ilçesinde meydana geldi. İzmir Emniyeti Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri, eşinden ayrıldığı öğrenilen M.D.'nin oğlu Eymen Sadık Durak’a iyi bakmadığı ve şiddet uyguladığı yönünde ihbar üzerine araştırma başlattı. Buca ilçesinde belirlenen bir adrese gidildi. Adreste, Eymen'in ve annesi M.D.'nin bir süredir eve gelmedikleri bilgisini aldı. Bunun üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri de soruşturmaya dahil oldu. Araştırmada M.D.'nin ilçedeki yakınlarının evinde olduğu tespit edildi. 

 

 

SEVGİLİSİ TARAFINDAN DÖVÜLEREK ÖLDÜRÜLMÜŞ!

Bunun üzerine polis operasyon yaptı ve anne M.D.'yi yakaladı. Küçük Eymen ise evde bulunamadı. Polislerin, Eymen'in nerede olduğu yönündeki sorusuna M.D., çelişkili ifadeler verdi. Daha sonra ise M.D., oğlunun erkek arkadaşı tarafından dövülerek öldürüldüğünü itiraf etti. Gözaltına alınan M.D. ilk ifadesinde, Eymen'in birlikte yaşadığı S.E. tarafından dövüldüğü sırada nefessiz kalıp yere düştüğünü söylediği, cansız bedenini de Buca ilçesi Kaynaklar Mahallesi'ne götürüp kullanılmayan tandır içine koyduklarını itiraf ettiği belirtildi. 

 

 

CESEDİ TANDIRDA BULUNDU

Bunun üzerine M.D.'nin gösterdiği yerde arama yapan polisler, ağzı tuğlayla kapatılmış tandırı açtıklarında içinde Eymen'in elleri ve ayakları bağlanmış poşet içindeki cesedini buldu. 

Cinayet şüphelisi S.E. ile olayda ağabeyine yardım ettiği gerekçesiyle kardeşi E.E.'yi (29) gözaltına aldı. Şüphelilerin Asayiş Şube Müdürlüğü'ndeki sorgulamaları devam ediyor. 

ANNE İLE EYMEN'İN DNA'SI KARŞILAŞTIRILACAK

İzmir'in Buca ilçesinde şiddet gördüğü ihbarı üzerine polisin yürüttüğü soruşturmada vahşiçe öldürüldüğü anlaşılan 5 yaşındaki Eymen Sadık D.'nin gözaltında bulunan annesi Mine D.'nin Eskişehir'de yaşayan akrabaları, kimlik tespiti için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna geldi. Kimlik tespiti için morga giren yakınları, cenazenin uzun bir süre beklemesinden dolayı tanınmayacak hale geldiği için kimlik tespiti yapılamadı. Bunun üzerine, yarın anne Mine D.'den alınacak DNA ile küçük Eymen'in DNA'sı karşılaştırılacak. 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 89
  • Mrt 4 yıl önce Şikayet Et
    Idam gelsin
    Cevapla
  • Ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Kadınlar bize allahın emaneti amenna... Yalnız kadına pozitif ayrımcılık adı altında olağanüstü haklar verilip ailelerin parçalanması için kanunlar çıkartılırsa olan böyle günahsız yavrulara olur gözü dönmüş canavarların elinde yokolup gider yavrularımız..
    Cevapla
  • Mehmet Yilmaz 4 yıl önce Şikayet Et
    Bosanmak iste bu yuzden de cok kotu. Simdi bu cocugun babasina nasil bir aciklama getirilebilir. Allah sabir versin.
    Cevapla
  • Halk 4 yıl önce Şikayet Et
    bu vehşeti ufacık çocuğa yaşatanlara aynısı yapılmalıdır yaşatılmalıdır.... O bir melekti ve Cennete gitti. Ya bu ALÇAKLAR şeytan bile demek hafif kalır... Bu alçaklara cezaevin de bizim verdiğimiz vergilerle beslen memelidirler.
    Cevapla
  • roket 4 yıl önce Şikayet Et
    şimdi bu vahşiler yaşayacak öylemi birde bizim verdiğimiz vergiler ile bunları besleyecekler asın gitsin bunları ne adm edebilirsin nede değiştirebilirsin bu saatten sonra
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
WSJ: ABD, İsrail'e 1,3 milyar dolarlık yeni askeri desteğe hazırlanıyor
Muleka golle döndü! Beşiktaş 5 maç sonra nefes aldı