İzmir’in Konak ilçesinde iki grup arasında çıkan silahlı kavga cep telefonu kameraları tarafından görüntülendi.

Edinilen bilgiye göre olay Zeytinlik Mahallesi 1133 Sokak’ta meydana geldi. İki grup arasında çıkan tartışma bir anda büyüyerek kavgaya dönüştü. Kavga eden iki gruptan da bazı kişiler pompalı tüfekle havaya ateş etti. Çevre sakinleri tarafından taraflar yatıştırılırken olay polis ekiplerine bildirildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Pompalı dehşet kamerada
Sokak ortasında güpegündüz pompalı tüfekle havaya ateş eden şahıslar mahalle sakinleri tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Görüntülerde bazı kişilerin ellerindeki pompalı tüfekle havaya ateş ettikleri anlar ve çevre sakinlerinin araya girdiği görüldü.

Yorumlar 10 Yorum Var
  • oktay 04.02.2020 23:49
    allah allah orada bekçiler napıyomuş bi araştırılmalı.
  • Mustafa 04.02.2020 23:37
    Bu tip MAGANDALARI şehirlerde ikamet ettirmenin hiç kimseye hatta kendilerine bile yararı yok.Vekillerin derhal yeni bir yasa tasarısı hazırlayarak,(Butür toplumun kabul etmeyeceği tüm suç işleyenleri bir daha işlediği suça göre gerekirse ömür boyu şehirlere sokmayacak yasalar yapılmalı.Bu Magandalar da kendi kafa yapılarındakilerle birlikte SURUYE sınırında prefabrik evlerde sadece karın tokluğuna başlarına nöbetçiler dikerekTaş kırdırmak,yol ve dağları kazma ve balyozlarla kırdırmak gibi işler yaptırmak.olmalı.Boş karın tokluğuna oturtulmamalı.
  • Aydemir. 04.02.2020 19:59
    Ingilterede oldugu gibi olay yerinde asagi indirecek varsa polisteskilati.
  • mehmet 04.02.2020 19:43
    teksas gibi.. her aracın arka veya zulasında silah var... polisler ehliyete, alkole bakıyor... aracın içinde bir arama yapmıyor... arama yapılsa hergün onlarca silah bulurlar... izmir allaha emanet..
  • izmir 04.02.2020 17:40
    zeytinlik mafya ve romenlerin olduğu bir yer sokak çıkışlarında polis nöbet tutuyor herşey olabilir.
Daha fazla yorum görüntüle