Batman'da bir AVM'de polisle tartışan, sosyal mesafe kuralına uymayan ve alkollü olduğu öğrenilen şahsa 6 bin 905 lira ceza kesilirken trafik güvenliğini tehlikeye sokmak suçundan da adli işlem başlatıldı.

Batman'da 4 gün önce bir AVM önünde alkollü olan şahıslar polisle tartışarak, "Batman ufak bir memlekettir" diyerek polisi tehdit etmişti. Yapılan kontrollerde, 56 AF 202 plaka araç sürücüsü H.G. isimli şahsın, alkol ölçümünde 1.08 promil alkollü olduğu ve sürücü belgesiz araç kullandığı tespit edildi. Şahsa, sürücü belgesiz araç kullanmaktan 4 bin 946 lira, alkollü araç kullanmaktan bin 539 lira, sigortasız ve muayenesiz araç kullanmaktan da 420 lira trafik cezası uygulandı. Ayrıca aracın üzerinde yakalama şerhi olduğundan yediemin otoparka alındı.

Şahıs hakkında 1.00 promil üzeri alkollü olduğundan TCK 179. maddesi uyarınca trafik güvenliğini tehlikeye sokmak suçundan adli işlem başlatıldı.

Yorumlar 17 Yorum Var
  • bekir 21.04.2020 18:59
    Lütfen artık; DEVLETE, kanuna ''BİLE İSTEYE'' kötülük yapanı, ÜLKE menfaatleri dışında hareket edenleri, toplumda AYRIMCILIĞA çalışanları, devleti için kendisini feda edenler ve her türlü hizmeti yapanların hakkı için ADALETİN GEREĞİ olarak CEZALANDIRIN. Devletin verdiği YARDIM parasını geriye devletine bağışlayanla, ZARAR çıkaranı bir tutmak adalet değildir. Ya devlet başa, Ya kuzgun LEŞE.
  • Pelin 21.04.2020 18:01
    Devlet bünyesinde calisan insanlarimiz devletimizi temsil eder buna, polis, memur, savci, hakim bir sürü örnek sayilabilir. Bu sahislara kafa tutmak devlete bas kaldirmak hatta tehdit etmek anlami tasir. Cezasida agir olmali
  • Polis 21.04.2020 17:47
    Bu işin doğusu batısı yok. Cahil adamla uğraşmak herkes için zor. Meslektaşım anlar sanıp konuşmuşta cahil promil falan dinlemez. Ha doğuda polisler çok sert davranıyorlar diyen arkadaş vatanını seven kurallara uyar devletini seven yasakları çiğnemez doğusu batısı yok bu işin. Kural koyucu kanunlarımız uygulamasını denetleyende kolluk kuvvetimiz. Allah yardımcıları olsun cümlesinin.
  • Vatan 21.04.2020 17:40
    Vay bene cezaymis. Görende trilyon zannedecek. Hadi bir bakanda çıkıp desin ya polisi tehdit eden ya ABD deki gibi vurulacak yada yirmi yıl yatacak. Polisi bu hale getirenler utansın
  • şarlatan cehape 21.04.2020 17:24
    ... Avrupada görevli bir Polise yan gözle bakmak bir yana, tehdit ettiğinizde Avrupa daki Polis nasıl davranır, neyle nasıl karşılık verir ??? ah ülen , ahhh
Daha fazla yorum görüntüle