Polise taşlarla saldıran 5 şüpheli, adli kontrolle serbest

Kütahya'da, 2 polis memurunu taş atarak yaralayan 5 şüpheli, sevk edildikleri adliyede, yurt dışı yasağı ile adli kontrol şartı getirilerek, serbest bırakıldı.

Polise taşlarla saldıran 5 şüpheli, adli kontrolle serbest
Polise taşlarla saldıran 5 şüpheli, adli kontrolle serbest
GİRİŞ 11.05.2020 13:54 GÜNCELLEME 11.05.2020 13:54
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Ehliyetsiz sürücü U.Ç. (17) , saat 04.00 sıralarında, Eskişehir Karayolu üzerinde uygulama yapan polisin 'dur' ihtarına uymayıp, kaçtı. Polisin peşine düştüğü otomobil, yaklaşık 20 kilometrelik kovalamaca sonunda, Osman Gazi Mahallesi’nde durduruldu.

 

 

Sürücü U.Ç. ile yanında bulunan N.G. (32) isimli kadın, polis ekiplerine tepki gösterdi. Muayenesi ve sigortası olmayan otomobil, otoparka çekilirken N.G. araca oturup eline aldığı tornavidayı karnına dayadı. Polisler tarafından güçlükle otomobilden indirilen N.G. gözaltına alındı. Olayı duyarak gelen N.G.’nin yakınları İ.C.G. (17), M.E. (24) ve Ö.G. (26) ise çekici ile polis ekiplerini taşladı. 



Atılan taşların isabet ederek yaraladığı polis memurları M.Ç. ile O.A.G. Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürülerek tedavi altına alındı. Taş atan İ.C.G., M.E. ve Ö.G. ise biber gazı ile etkisiz hale getirilerek, gözaltına alındı.

YURT DIŞI YASAĞI İLE SERBEST KALDILAR

Gözaltına alınan 5 şüpheli sağlık kontrolünün ardından Şehit Mehmet Kartal Polis Merkezi Amirliği'ne götürüldü. Şüpheliler hakkında 'görevli polise mukavemet', 'polis memurunu yaralamak' ve 'sosyal mesafe kuralını ihlal' suçlarından işlem yapıldı.

Sürücü U.Ç.'ye ayrıca 'ehliyetsiz araç kullanmak', 'dur ihtarına uymamak', 'trafiği tehlikeye sokmak' ile 'muayene ve sigortasız araç kullanmak' suçlarından 7 bin lira idari para cezası kesildi. Adliyeye sevk edilen 5 şüpheli, mahkemece yurt dışına çıkış yasağı ve adli kontrol şartı getirilerek, serbest bırakıldı.

Şüphelilerden hırsızlık suçundan çok sayıda sabıkaları olduğu belirlendi.   

 

 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 4
  • Çaldıran.....1514 3 yıl önce Şikayet Et
    Polis'e taş atmak Devlet'e taş atmaktır ; bunları serbest bırakan hakim "şüpheli"dir.....
    Cevapla
  • Murat 3 yıl önce Şikayet Et
    Yok yaa bu ülkede adalet bitmiş artık. Başımız sağolsun
    Cevapla
  • Halil 3 yıl önce Şikayet Et
    serbest birakilmis, birde yurtdisi yasagi var, benim anladigim, ülke icinde her melaneti yapabilirsiniz, ama yurt disina cikmayin, onlari rahatsiz ederseniz ayip olur. salin böyle adi suclulari, ülkemiz rahat etsin, ne diye yurtdisi yasagi veriyorsunuz.
    Cevapla
  • okan 3 yıl önce Şikayet Et
    hic mi ceza yok. polisin yaralari iyilesene kadar bari ceza cekselerdi. ya da tazminat cezasi verilseydi. en azindan polisin gunlugunu ve harcattigi benzinin parasını verseydi. bu paraları da ben mi vermis oldum... yeter ama...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar heyecanlandıran gelişmeyi duyurdu! Rekor üstüne rekor kırıldı
ABD ve dünyada gözaltılara rağmen Filistin'e destek gösterileri sürüyor