Eskişehir'de sosyal paylaşım sitesi üzerinden canlı yayın yaptığı sırada kedisini döverek fırlatan İran uyruklu Pooya Sedighi (32), hayvanseverlerin ihbarı üzerine evinde yakalanarak gözaltına alındı.

Görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasının ardından büyük tepki gördü. Eskişehir Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Gülçin Yapıcı, kedinin kurtarıldığını ifade ederek, "Kedimizin bacağında çatlağı varmış. Kedinin tedavisini de yaptırmışlar ve şükür artık güvende. Dernek olarak da şikayette bulunduk. Eskisehir Emniyet Müdürlüğü kişiyi yakaladı ve adli işlemlere başlandı. Gene de başka canların da zarar görmemesi adına lütfen bu kişiye duyarlı karşı olalım. Sahipsiz bir cani daha alıp şiddete maruz bırakmasın" dedi.

Canlı yayın sırasında kaydedilen görüntülerde İran uyruklu Pooya Sedighi'nin kedisini döverek koltuğun üzerine fırlattığı, daha sonra arkadaşlarıyla sohbet ettiği esnada ise masayı yumrukladığı görülüyor.

Yorumlar 8 Yorum Var
  • Murat turan 20.05.2020 15:49
    Videoda kediyi döven kadını göremedim. Acaba oradaki ucubeye mi kadın dediler
  • serdar 18.05.2020 21:18
    bu psikopat tipler yapsın ya aynı hareketi iranda ? şimdi sınırdışıolursa görür gününü
  • Mete mete 18.05.2020 21:08
    Beyin şart, içinde zeka ve merhamet şart.
  • Sakaryalı 18.05.2020 20:09
    Bu insan olamaz bunu hemen şimdi iran'a paketlesinler hiç vakit kaybetmeden hemen....
  • zafer gülten 18.05.2020 20:02
    şahsa dikkatli bakarsanız ayrıca gay yada transeksüel benzeri birşey olduğunu farkedebilirsiniz,normal bir insan değil yani,ve İran da bu tür kişilerin kellesini vuruyorlar,belliki ondan kaçıp Türkiye ye yerleşmiş. ve sanırım uyuşturucu alışkanlığıda var,kediye davranışıda uyuşturucu aldığından sanırım. yetkililer derhal harekete geçip bu şahsı iyice bir incelemeli,ne menem şey olduğunu ortaya çıkarmalı,gerekirse ülkeden kovulmalı.
Daha fazla yorum görüntüle