Esenyurt’ta, uyuşturucu madde kullandığı iddia edilen şahıs, oğlunun cinsel organını kesmeye kalkıştı. Baba, kaçtığı arazide polis tarafından gözaltına alınırken çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Olay, geçtiğimiz günlerde Esenyurt’ta yaşandı. İddiaya göre, uyuşturucu madde kullanan ve psikolojik sorunları olduğu ileri sürülen M.T.(35) evde 2 yaşındaki E.T.’nin cinsel organını kesmeye kalkıştı. Bu sırada evde bulunan ve oğlunun seslerini duyan anne tepki gösterince baba çırılçıplak dışarı kaçtı. Vatandaşların tepkisi üzerine boş araziye kaçan M.T. kısa sürede olay yerine gelen Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. Çocuğun hastanedeki tedavisinin ardından taburcu olduğu durumunun iyi olduğu öğrenildi. Baba ise çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevi gönderildi.

Yorumlar 4 Yorum Var
  • Yakub 07.06.2020 03:21
    Uyuşturucuya karşı devlet ve millet kolkola toplu mücadele başlatmalı. Polise bekçiye vur emri verilmeli. Bağımlı kişiler kanı bozulunca her kılığa, kılıfa girebiliyor! Allah cc düşürmesin. Topluma ölüm tehdidi olan bu illet beraber önlenir. Bu pisliğin merkezleri Ermenistan ve Batı Avrupa ülkeleridir. Bu ülkelerden turist bile gelmemeli.
  • ASPASYALI AGON 06.06.2020 23:55
    Yanlış Anlaşılmasın Ama Açık ve Net Konuşacağım; Esenyurt Tam Bir At Hırsızlarının Mekanına Dönüşmüş... Büyükçekmece Adliyesini En Çok Çalıştıran Semtin Adıdır Esenyurt... Tayyip Erdoğan, İstanbul İçin Şöyle Demişti; Anadolu’dan İstanbul’a Geliyorsun Tamam EyvAllah, İşin Var mı? Yok! Yerin Yurdun Var mı? Yok! Akraban Filan? O da Yok! O Halde Giremezsin İstanbul’a... Çok Doğru Bir Mantık, Ülkenin Bir Sınırından Kalkıp İstanbul’a Geliyorsun Sokaklarda Serseri Gibi Yaşıyorsun, Uyuşturucu Satışı Yapıyorsun Dolayısıyla O Semtin Sakinleri Etkileniyor...İpini Zincirini Koparan Gelirse At Hırsızları da Çoğalır Senin Çocuğun da Etkilenir...
  • denk 06.06.2020 23:16
    çırılçıplak çocuğun yanında işi ne, sapkın
  • enes 06.06.2020 23:13
    baba neden çırılçıplak kaçmaya çalışıyor cinsel istismar olmasın