Adana'da bir kapkaççı, takip ettiği kadının elindeki telefonu zorla alıp kaçtı. Olaydan sonra yakalanan kapkaççı tutuklanırken, kapkaç anı anı güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

Edinilen bilgiye göre, olay, 22 Haziran günü akşam saatlerinde merkez Seyhan ilçesi, Emek Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, market alışverişi yapmak için evden çıkan Seda Ö.’yü (26) bir süre takip eden bir genç, kadının elindeki telefonu almaya çalıştı. Seda Ö., telefonu bırakmak istemeyince kısa süreli arbede yaşandı. Kadın daha fazla direnemeyince şahıs, telefonu alarak kaçmaya başladı. Bu sırada Seda Ö.’nün çığlıklarını duyan çevredekiler, kaçan şüphelinin peşinde düştü ancak yakalayamadı. Seda Ö.’nün, kapkaççıyla yaşadığı boğuşma çevredeki güvenlik kameralarına an be an yansıdı. Olaydan kısa bir süre sonra iki genç, şüpheliyi yakalayıp elinden telefonu aldı. Şüpheli onlardan da kurtularak kaçıp, izini kaybettirdi. İki genç, cep telefonunu Seda Ö.’ye verdi.

İhbar üzerine olay yerine gelen Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, şüphelinin yakalanması için bölgedeki güvenlik kamerası görüntülerini inceledi. Görüntülerden şüphelinin daha önce de benzer suçlardan kaydı olduğu tespit edilen Şehmuz S. (19) olduğu belirledi. Şüphelinin adresini belirleyen polisler, yaptığı baskında Şehmuz S.’yi gözaltına aldı.

Emniyete götürülen Şehmuz S.’nin sorgusunda, “Paraya ihtiyacım vardı. Kadını sokakta yalnız yürürken görünce, onu takip edip kapkaç yapmaya karar verdim. Çok pişmanım” dediği öne sürüldü.
Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Şehmuz S., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Yorumlar 6 Yorum Var
  • ebubekir 09.07.2020 13:53
    en güzel hüküm allahın.. kesin elini .. hem bu hırsıza ders olur hemde diğer hırsızlara mani olur..
  • aĞRı 09.07.2020 13:48
    adalet olsa at içeri aç bırak kuru ekmek su ver 2 yıl bak bakim bi daha yapar mı
  • cem 09.07.2020 13:22
    işte adaletin hak ve tecelli etmesi gereken olay en agır şekilde cezalandırılmalı 3 gün sonra hadi git derseniz işte ozaman adalet olmaz
  • Iceman 09.07.2020 13:05
    Böyle veledi..... ilk önce para cezası verin. Sonra hapse atın. En pis işlerde çalıştırın. Bir daha yapınca iki katı süre çalıştırın.
  • HALK 09.07.2020 12:27
    halk birbirine yardımcı olmadığı melül melül baktığı sürece bitmez bunlar.
Daha fazla yorum görüntüle