Diyarbakır’da Bismil Devlet Hastanesi'nin acil servisinde görevli K.A.'nın, bir hastanın 6 yakını tarafından uğradığı saldırı güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, 5 Ocak günü Bismil Devlet Hastanesi'nin acil servisinde meydana geldi. Gece saatlerinde K.A., acil serviste yatan hastalarla ilgilendiği sırada, koridorda bekleyen bir kişi, hastasının durumunu sordu. K.A., doktorun kendilerine bilgi vereceğini söyledi. Bu yanıtın üzerine hasta yakını, K.A.'ya önce sözlü daha sonra da fiziki saldırıda bulundu. Bir kişinin saldırısının ardından koridorda bekleyen hastanın 5 yakını daha K.A.'ya saldırdı. K.A., hastanenin özel güvenlik personeli ve diğer vatandaşların yardımıyla kurtarılırken, olay anı ise güvenlik kamerasına yansıdı.
K.A.,'nın kendisine saldırılanlar hakkında yaptığı şikayetin ardından başlatılan soruşturma sürüyor.

Yorumlar 14 Yorum Var
  • slm 20.07.2020 09:43
    Helal olsun sana sağlıkçı kardeşim. Vurdugun o yumrugu yılın yumrukları listesine ekliyorum. Sağlıkçılar sizi kurtarmaya uğraşsın, siz de onlara saldırın. Sizin insanlığınızı sorgulamak lazım.
  • uzmanlıksılıksız 20.07.2020 09:01
    hah böyle dişli olacak sağlıkcı, hastanedeki herkes sizin hastanızla ilgilenmiyor, tuttuğuna soru sormak nedir ya.
  • kybalion 19.07.2020 22:07
    Kadına şiddete cezaya odaklanacaklarına. Şiddete genel bir ceza sistemi olmalı. Haybeden mahkemelerle bu işler olmaz.
  • osmanlı 19.07.2020 22:01
    bunlar çıban çıban hem bedava tedavi ol hem vahşilik yap bu mu sana yapılan hizmetin karşılığı bunlar asla insan olamayacak çıban çıban
  • mor altı 19.07.2020 21:26
    @Erdem başkan almanyadakiler bizimkiler gibi çemkiriyomu
Daha fazla yorum görüntüle