İstanbul, Küçükçekmece'de iki grup arasında alacak verecek nedeniyle çıktığı iddia edilen sopalı ve bıçaklı kavgada,1 kişi yaralandı. Kavga anları cep telefonu kamerasına anbean yansıdı.

ALACAK VERECEK KAVGASI 1 YARALI

Kavga, Florya Caddesi'nde geçtiğimiz günlerde öğle saatlerinde meydana geldi. Aralarında alacak, verecek meselesi nedeniyle anlaşmazlık bulunan iki grup öğle saatlerinde cadde üzerinde karşılaştı. Taraflar arasında sözlü olarak başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Sopa ve bıçakların kullanıldığı, zaman zaman da kadınların karıştığı kavgayı görenler durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis sevk edildi. Bıçakla yaralanan 1 kişi Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken 1 kişi de gözaltına alındı.  Öte yandan yaşanan kavga bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. 

Yorumlar 2 Yorum Var
  • Abdullah 10.08.2020 14:57
    Avrupada hersey kagit üzeri, borcunu ödmedimi borcludan alacak bir sirket devreye girer, ve o kisini gelirine elkonulr evi varsa ve satliga cikarilir
  • Türk evladi 10.08.2020 13:29
    ya yurdumun milleti bir türlü akillanmiyor. Bunun sebebi gecmise dayanir, Zamninda Köy enstitut lari kapatilar egitim seviyesi milletimde düstü, daha onun yankilari bunlar. Okumus bir millet isini hukuk ile cözer bicak ile silah ile degil. Gelecek okumus Nesilde bu gibi olaylar yasanmaz insallah.