Antalya'da korkunç kaza: Çok sayıda yaralı var

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde, taksiyle otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 2'si ağır 9 kişi yaralandı. Sağlık durumu kritik olan yaralı ambulans helikopterle hastaneye götürüldü.

Antalya'da korkunç kaza: Çok sayıda yaralı var
Antalya'da korkunç kaza: Çok sayıda yaralı var
GİRİŞ 11.08.2020 15:20 GÜNCELLEME 11.08.2020 15:20

Kaza, sabah saatlerinde, Korkuteli- Tefenni yolunun Sürekler Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Cavit Yıldırım'ın kullandığı 07 RB 021 plakalı taksi ile Hüseyin Caran yönetimindeki 03 LD 129 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada sürücü Cavit Yıldırım ile takside yolcu olarak bulunan Mehmet Dinçay, Murat Dinçay, Gülsüm Dinçay ve diğer sürücü Hüseyin Caran ile aracındaki Münire Caran, Fatih Caran, Emine Caran ve Gülizar Caran yaralandı.

Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine bölgeye sağlık ve kurtarma ekipleri sevk edildi. Yaralılardan sağlık durumu ağır olan Murat Dinçay için ambulans helikopter desteği istendi. Bölgeye indirilen ambulans helikoptere alınan Dinçay, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi. Sağlık durumu ağır olan Emine Caran ise ambulansla Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Diğer 7 yaralı ise Korkuteli'deki hastanelere kaldırıldı. 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Meral Akşener AVM gezisinde görüntülendi
Şoke eden görüntüler: Gazetecileri tekme tokat dövdüler