Edirne'nin Keşan ilçesinde, akli dengesi yerinde olmayan ve yarı çıplak dolaşarak, yoldan geçen kişiye yumruk atan Ö.V., çevredekiler tarafından linç edilmek istendi. Ö.V., araya giren kişilerce olay yerinden uzaklaştırıldı.  

Olay, Büyük Cami Mahallesi Dr. Tayyip Akalın Caddesi'nde meydana geldi. Akli dengesinin yerinde olmadığı belirtilen ve yarı çıplak halde caddede dolaşan Ö.V., yoldan geçen İ.Ç.'ye saldırarak, yumruk attı. Bu sırada çevredekiler, Ö.V.'ye tepki gösterdi. Kısa süreli gerginlik, olay yerine gelen polis ekiplerince yatıştırıldı. Bölgeden yürüyerek, uzaklaşan Ö.V., bir süre sonra polis ekiplerince yakalanıp, gözaltına alındı. Akli dengesi yerinde olmadığı için ifadesi alınmayan şüpheli, hakkında 'kasten yaralama' suçundan işlem yapılarak, serbest bırakıldı.
Ö.V.'nin, cuma günü de Aşağı Zaferiye Mahallesi Anafartalar Caddesi üzerinde çıplak yürürken, polis tarafından yakalandığı ve daha sonra serbest bırakıldığı öğrenildi.

Öte yandan Ö.V.'nin, tedavi edilmek üzere hastaneye yatırılması için savcılıkça çalışma yapıldığı belirtildi. 

Yorumlar 14 Yorum Var
  • Polat 13.08.2020 19:01
    Deliyse sokaga salmayin
  • zeki 12.08.2020 16:47
    yıkarım bu kesanı basınıza heeey
  • tekin. 12.08.2020 16:23
    aferin askerlere.
  • Yunus 12.08.2020 16:21
    Yazılanı bari doğru okuyun okumaktan aciz insanlar. Dayağı yiyen akli dengesi rahatsız olan kişi. Bu kişi dayak atmıyor, tam aksine dayak yiyor. Sonra hasta kişinin oğlu geliyor babama kim vurdu diye tepki gösteriyor.
  • erdal 12.08.2020 15:59
    akli dengesi yerinde değilse niye sokaklarda geziyor kardeşim . merkeze yatırın tedavi olsujn.
Daha fazla yorum görüntüle