Bursa’da, halk otobüsü şoförü İzzet Ç.'nin (42), araca maskesiz bindiği için Savaş B. (30) ile tartışıp bıçakla otobüs şoförüne saldırdığı anların görüntüleri ortaya çıktı.

Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı'nca basına servis edilen görüntülerde; İzzet Ç.’nin, maskesiz olarak otobüse binen Savaş B.’yi uyardığı, Savaş B.’nin maskesini takarak otobüse bindiği, yaşanan tartışmada Savaş B.’nin otobüs şoförüne tokat attığı ardından da İzzet Ç. polisi aradığı sırada Savaş B.’nin bıçakla şoför kabininin yanına geldiği ve kardeşinin Savaş B.’ye engel olmaya çalıştığı anlar kameralara anbean yansıdı.

ŞOFÖR GÖREVİNDEN UZAKLAŞTIRILDI

Bursa’da, halk otobüsü şoförü İzzet Ç.'nin (42), araca maskesiz bindiği için tartıştığı Savaş B.’ye (30) bıçakla saldırdığı olayla ilgili Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada, İzzet Ç.’nin görevinden uzaklaştırıldığı ve hakkında idari soruşturma başlatıldığı belirtildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Yolcu Savaş B.’nin şoför İzzet Ç.’ye bıçakla saldırı teşebbüsü sonrasında çıkan arbedede yolcu Savaş B. bıçakla yaralanmış ve istenmeyen görüntüler ortaya çıkmıştır. Her ne kadar otobüs şoförü İzzet Ç. kendini korumaya çalışmış olsa da şiddetin hiçbir türlüsü, hele ki bıçakla saldırı tarafımızdan asla kabul edilemez. Konu ile ilgili olarak bahsi geçen 17-D numaralı hattın şoförü İzzet Ç. ile ilgili olarak uzaklaştırma ve idari soruşturma BURULAŞ tarafından başlatılmıştır. Olayın görüntüleri ile beraber kamuoyunun bilgilerine sunarız."

 

Kaynak: DHA

Yorumlar 21 Yorum Var
  • Yusuf 05.09.2021 13:29
    Şöför kendini savunmuş ne yapsın birde dayak yesin şoföre saldırıyor kudurmuş gibi şoförü görevden alınmaması gerekiyor
  • mustafa 11.10.2020 19:34
    Burada şöför haklı kendisini savunmuş başta çok sabırlı davranmış bence görevden uzaklaştırılması yanlış olmuş.
  • zafer gülten 22.09.2020 20:43
    görüntüde adama eşi mani olmaya çalışıyor ama adam şöför kabinine yürüyor ,amacı şöförü dövmek....ve dikkat ederseniz adam baya güçlü kuvvetli,iri yapılı,şöför ne yapsın,eğer adamı bıçaklamasaydı belki başa çıkamıyacak,adam ağzını,burnunu,kaburgalarını kıracak,hastanelik edecekti. olay tamamen bir nefsi müdafa olup,şöföre ceza verilmemesi ve görevinden alınmaması gerekir.
  • Hyr 22.09.2020 20:01
    adam acayip kaşınmış ama.
  • orta asyalı 22.09.2020 19:37
    sofor haklı bende olsam aynısını yapardım
Daha fazla yorum görüntüle