Pendik'te silahlı sürücü iddiaya göre trafikte otomobiline sürten sürücüye silah çekti. Silahlı kişinin otomobilini kontrol ettikten sonra aracına binip gitmesi cep telefonu kamerasına anbean yansıdı.

Olay, Pendik Köprüsü'nden Sahil Yolu'na inen caddede geçtiğimiz günlerde meydana geldi. İddialara göre bir sürücü lüks otomobiliyle gittiği sırada başka bir otomobil aracına sürttü. Bu duruma sinirlenen sürücü elinde silahla otomobilinden inerek aracına sürten sürücüye doğru gitti. Silahlı kişi lüks otomobilini kontrol ettikten sonra aracına binerek ayrıldı. 

Silahlı kişinin otomobile baktıktan sonra ayrılmasını başka bir sürücü cep telefonu kamerası ile saniye saniye görüntüledi.

Pendik'te trafikte silah gösteren maganda yakalandı

Pendik'te silahlı sürücü iddiaya göre trafikte otomobiline sürten sürücüye silah çekti. Silahlı kişinin otomobilini kontrol ettikten sonra aracına binip gitmesi cep telefonu kamerasına yansıdı. Kimliği tespit edilen silahlı kişi, gözaltına alındı.

Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü Sivil Trafik Ekipleri, 34 MST plakalı aracın sürücüsü olan silahlı kişinin M. Y. olduğu tespit edildi. Tespitin ardından düzenlenen operasyonda, sigorta dergisi çalışanı M. Y. yakalanarak gözaltına alındı. Taşıma ruhsatlı Glock marka tabancasına de el konuldu. 

Kaynak: DHA

Yorumlar 24 Yorum Var
  • tarzan 12.10.2020 02:00
    millete silah gösterenler adammısınız lan siz
  • Abdurrahman 12.10.2020 01:58
    silah tasiyanlara agir cezalar verilmeli, silah sadece polis ve askerlerde olmali
  • Osmanlı1453 12.10.2020 00:38
    Erkek adamsan o silahını al azerbaycan ordu safına git yada mehmetçik saflarında savaş. Gerçi sizin gibi korkaklar savaşamaz cephede bulaşık bile yıkayamaz korkudan ölecem diye. Siz silahsız insanlara sahte kabadayalık yaparsınız. Tipe bak ya vallahi sağ bir yumruk koysam 15 gün çene ağrısından mama yer
  • Taner Gün 11.10.2020 23:48
    Adam vursa ne olur Adli Kontrol şartıyla serbest kalır.,.
  • volkan yıldız 11.10.2020 23:43
    paran olabilir ama delikanlı degilsin silaha sarılmis sin
Daha fazla yorum görüntüle