Bursa’da sokağa çıkma kısıtlamasına rağmen okul bahçesinde top oynayan 6 çocuk, polisin siren sesini duyunca kaçtı. Polis sokaktan gidene kadar yüksek bir duvarın üzerinde beklediği maskesiz çocuklar, tehlikeye aldırış etmedi. O anlar ise cep telefonunun kamerasına yansıdı.

​Sokağa çıkma kısıtlamasına rağmen merkez Yıldırım ilçesi Fidyekızık Mahallesi’nde bulunan Prof. Dr. Fuat Sezgin Ortaokulu’nun bahçesindeki sahada 6 çocuğun top oynadığı anlar, bir mahalleli tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. İhbar üzerine okulun bulunduğu sokağa gelen polis aracının siren sesini duyan çocuklar, kaçtı. Çocuklar, polisten gizlenmek için top oynadıkları sahanın arkasında bulunan yüksek bir duvarın üzerine çıktı. 6 çocuk tehlikeye aldırış etmeden, polis gidene kadar duvarın üzerinde bekledi. Daha sonra çocuklar, duvarın üzerinden yürüyerek, yola çıktı. Çocukların maske ve sosyal mesafe kuralına uymadıkları görüldü. Çocukların duvar üzerindeki tehlikeli yürüyüşü de cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Yorumlar 7 Yorum Var
  • KütahyAli 06.12.2020 12:59
    Bu görüntüler hoş değil ama bu görüntüleri çekip internete vermek ne kadar doğru. Güvenlik kamerası kayıtları bile gizlidir. Her önüne gelen yayınlayamaz diye kanun var bu ülkede. Dahası polis bile gelip iş yerinden mahkeme yazısı olmadan kayıt talep etmezken birileri ha bire görüntüleri internetde yayınlıyor. Aileleri bu görüntüyü çekenleri savcılığa verse yeridir vesselam...
  • Mustafa Turgut 05.12.2020 22:35
    besmelesiz bunlar
  • zafer gülten 05.12.2020 21:09
    yorumlar isabetli,okullar kapalı ama çocuklar sokaklarda...İstanbul-İkitelli en beteri,çocuklar sabah aydınlığında sokağa salınıyor,gece 10-11 gibi eve gidiyor.ellerinde içine yağ sürülmüş,peynir domates konmuş yarım ekmek,bi şişede su hep sokaktalar.
  • asfasf 05.12.2020 21:06
    cezayı ailelerine kesin. evinde cocuguna bakmayı bilmeyen sözde anne babalar okulları yuva gibi sanıp cocuklarını okula postalamaya bakıyor. sonra türkiyede eğitim neden kötü? eğitim kötü değil, sen cocugunu okula sırf basından savmak için gönderiyosun ! anne babalar o kadar haksız ki.
  • İbrahim 05.12.2020 20:16
    Sorumsuzca davranarak, salgının yayılmasına çanak tutan, bu çocukları sokağa salan ailelere ceza kesilmesi gerekir. Aynı durum yaşadığım şehirde de var. Böyle bir sorumsuzluk, cahillik yok. Okulları kapatın diye anıran aileler çocuklarını sokağa salıyor.
Daha fazla yorum görüntüle