Sultangazi'de girdiği apartmanlardan ayakkabı çalarken vatandaşlar tarafından yakalanan şüpheli, polise teslim edildi. Hırsızlık anları binaların güvenlik kameralarına yansıdı. 

Sultangazi'de yaklaşık 6 aydır farklı mahallelerde çok sayıda apartmana girerek, ayakkabı çaldığı güvenlik kameralarına yansıyan şüpheli polis tarafından aranıyordu. Aynı şüpheli, son olarak iki gün önce Uğur Mumcu Mahallesi'nde bir apartmana girerek yaklaşık 4 bin lira değerinde ayakkabı çaldı. Çaldığı ayakkabıları apartman içerisinde bulunan pazar arabasına ve bir poşete koyarak, olay yerinden uzaklaştığı kameraya yansıyan şüpheli, iki gün sonra aynı apartmana gelince vatandaşlar tarafından yakalandı. Bina sakinleri suçüstü yakaladıkları ve Engin K. olduğu belirlenen şüpheliyi yere yatırıp polise haber verdi. Olay yerine gelen ekipler, Engin K.'yı gözaltına alarak, polis merkezine götürdü. Buradaki sorgusunda suçlamaları kabul eden Engin K., çaldığı ayakkabıları Unkapanı'nda sattığını itiraf etti. Emniyetteki işlemleri devam eden Engin K.'nın, benzer suçlardan çok sayıda sabıkası olduğu ve yine aynı suçtan aranması olduğu öğrenildi.

Yorumlar 8 Yorum Var
  • Envers 02.03.2021 15:38
    Biz bu kanunlarda maalesef meşrebi geniş hale gelmişiz ortada ölü olmadıktan sonra istediğin suçu işle hakim salar. Baksana aynı suçtan bir sürü sabıkası varmış habire salmışlar.
  • abbas 02.03.2021 14:36
    Arkadaşlar ufak tefek cezalardan 20 sene yatanlar varmış ceza alıyor tehir edilip daha sonra işlediği suçlarda üzerine katmerlenip yatıyorlar ha onlar yatıyor bizde eşekler gibi vergim izle besliyoruz
  • zafer gülten 02.03.2021 14:07
    çaldığı ayakkabıların mağaza alım değeri 5000 tl olabilirde,yalnız hırsız bu ayakkabıları satarken kaça satacak,muhtemelen bir sokak köşesine kurduğu tezgahda,150-300 tl lik ayakkabıyı,20-30 tl ye ,belki daha ucuza toptan bir eskiciye satacak.
  • suskun. 02.03.2021 13:46
    kesin 50 yıl yer.
  • iskilip'li 02.03.2021 13:40
    memlekette hırsızlık suç değil, en kısa sürede serbest kalacaktır, var mı iddiaya giren?
Daha fazla yorum görüntüle