Seyir halindeki mıcır yüklü kamyonun açılan damperi, Plaka Tanıma Sistemi (PTS) kamerasının bulunduğu demir taka çarptı. Kamyon devrilirken o anlar aynı yöne giden bir araçta seyahat eden yolcu tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Kaza, saat 10.30 sıralarında Samsun Tekkeköy ilçesi Atatürk Bulvarı’nda meydana geldi.

H.D. yönetimindeki mıcır yüklü kamyonun damperi, hareket halindeyken açıldı. Sürücünün durumundan habersiz, mıcırı yola dökerek ilerleyen kamyonun damperi, karayolu üzerinde Plaka Tanıma Sistemi (PTS) kamerasının monte edildiği demir taka çarptı. Çarpmanın etkisiyle kamyon devrildi. Kazada sürücü H.D. hafif yaralanırken, Samsun- Çarşamba karayolu çift yönlü ulaşıma kapandı.

İhbar üzerine kaza yerine sağlık ekipleri sevk edildi. H.D., ambulansla bir özel hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı. Uzun araç kuyruklarının oluştuğu karayolunun açılması için çalışma başlatıldı.

Bu arada kaza, aynı yöne giden bir araçtaki yolcu tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Yorumlar 4 Yorum Var
  • Erdem 27.03.2021 14:37
    Ya bu kaçıncı olay. Damper açık olduğunda şoförün önünde onu ikaz edecek bir ışık bir uyarı lambası yokmudur. çok mu zor boyle bir tedbir. Ben bile yaparim. tıpkı buzdolabı acik kaldığında sesli ışıklı uyarı gibi.
  • Neoturk 27.03.2021 13:12
    Bu nedir Arkansas kimlerin eline veriyorlar bu, damperleri, ya insana bir sey olsaydi
  • izmir-doğru söyler 27.03.2021 13:12
    mıcır yüklü kamyon damper kalkıp mıcır dökülürken şöfer sesi duymuyormu arabanın dengesi bozulduğunda hiçmi hissetmiyor birde kameraların oraya yaklaşırken çok aşırı hız veriyor
  • Rabia Yavuz 27.03.2021 13:09
    adam damperi açık gidiyor farkında değil galiba
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek