Gaziantep kent merkezinde 5 farklı kapkaç olayını gerçekleştiren 5 zanlı asayiş ekiplerince gözaltına alınarak tutuklandı. Güvenlik kameralarına yansıyan kapkaç olaylarında zanlıların kapkaçı motorla yapmaları pes dedirtti.

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri Şahinbey ve Şehitkamil ilçelerinde yaşanan 5 farklı kapkaç olayını aydınlatmak için çalışma başlattı. 18 Nisan'dan 22 Nisan'a kadar 5 kapkaç olayını gerçekleştiren zanlıları güvenlik kameralarından tespit eden ekipler 5 şüpheliyi gözaltına aldı. Gözaltındaki 5 kapkaççı emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine çıkarılan 5 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Motorlu kapkaççılar güvenlik kameralarına yakalandı

Kapkaç yaptıkları esnada güvenlik kameralarına yakalanan zanlıların kapkaç anları anbean kameralara yansıdı. Görüntülerde kapkaçı motorla yaptıkları görülen zanlıların kapkaç anlarındaki rahatlıkları pes dedirtti. Motorla seyahat ettikleri esnada küçük bir çocuğun yanından geçen kapkaççılar, çocuğun elinden telefonu alıp kaçtığı anlar güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Kapkaççıların yakalanmamak için kullandıkları motoru plakasız kullanmaları dikkat çekti.

Yorumlar 25 Yorum Var
  • kirkdort44 24.04.2021 20:58
    yasama uyuma hakla kulak ver. cezalar artmali, guncellenmeli
  • kayserili 24.04.2021 20:40
    paytak paytak yürüyüş var bulardan uzak durmak lazım.
  • İsyan 24.04.2021 18:21
    1 aya kalmaz dışarı çıkarlar covid tedbirleri sebebi ile halen salınmadılarsa tabii
  • Abdullah Er 24.04.2021 17:29
    hırsızlığın suçu yok ki
  • Akıllı ol 24.04.2021 17:07
    Böyle bi memleket olmaz...! Kısas uygulansın...! Kes hırsızın elini....ayağını...bak bakalım bi daha yaparmı...! Haksız yere adam öldüreni öldür..!bak bakalım cinayet oranı artıyormu ? 'sizin için kısas ta hayat vardır' buyruğu bırakılmış..! Köhne batının suçlu üreten ceza yasaları alınmış...! daha bitermi bu vakalar...! Amerika da idam var ,bizde yok...!niye ...! abd izin vermiyor muş..! adaletsizlik artsın türkiye de diye...!
Daha fazla yorum görüntüle