Sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil, refüjde bulunan aydınlatma direğine çarparak adeta ikiye ayrılıp hurdaya döndü. Otomobilin takla atarak durduğu feci kazada sürücüsü paramparça olmuş otomobilden çıkıp arkadaşını kontrol etti. 2 kişinin yaralandığı kaza anları ise güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Kaza, Antalya'da dün öğlen saatlerinde Kepez ilçesi D-650 karayolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, şehir merkezine doğru gelmekte olan sürücüsü ve plakası öğrenilemeyen bir otomobil, bir anda kontrolden çıktı. Kontrolden çıkan otomobil süratli bir şekilde orta refüjde bulunan aydınlatma direğine çarpıp adeta ortadan ikiye ayrıldı. Çarpmanın şiddeti parçaları etrafa saçılan otomobil, hurdaya döndü. Feci kazada sürücünün hemen araçtan otomobilden çıkan sürücü yaralı olmasına aldırmadan arkadaşını kontrol etti. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı olan sürücü ve arkadaşı olay yerindeki ilk tedavilerinin ardından hastaneye kaldırıldı.

Güvenlik kameralarına yansıdı

Yaşanan dehşet anları ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde süratle gelen otomobilin bir anda kontrolden çıkarak direğe çarptığı ve takla attığı görülüyor. Ardından ise sürücü araçtan çıkarak arkadaşını kontrol ediyor.

Yorumlar 66 Yorum Var
  • Adanalı 15.05.2021 17:18
    Türk halkına en büyük atılmış kazıklardan birisi olan bu tekerlekli teneke tabutların artık trafiğe çıkışı kesinlikle yasaklanmalı. Direktyerinden bile oynamadı. Yüz binlerce Türk insanını bu tenekeler öldürdü ve bir o kadarına da sakat bıraktı Yeter artık yasaklansın bunlar. Avrupa'da yaşlanan arabaların tehlike yarattığı ve teknolojisinin geri kaldığı için hem vergisi hem sigortası çok yüksek fiyatlara çıkar Bu uygulama Türkiye'ye de getirirsin.
  • Doblocu Enişte 12.05.2021 12:59
    Arabanın halinden belli bir garibanın daha hayatı mahvoldu neden hep ezilen insanların kaderi böyle oluyor Allah yar ve yardımcıları olsun.
  • Alperen 03.05.2021 10:21
    Gecmis olsun oradan gecipte durmayan kibarciklara..bunun hesabi agir olur..
  • Talha 25.04.2021 23:02
    Koç'un yürüyen tabutları... Binlerce insanın ölümüne sebeb oldu bu hurdalar
  • Onur Yiğit 25.04.2021 16:26
    burada geçen araçların durmamasına kızan üzülen abiler. cansınız. Allah razı olsun hepinizden. Allah sizleri kaza ve belalardan korusun.
Daha fazla yorum görüntüle