Balıkesir'de hurda deposunda yangın

Balıkesir Bandırma Küçük Sanayi Sitesi’nde bulunan hurda deposunda çıkan yangın itfaiye ekiplerinin 2 saatlik çalışmasıyla söndürüldü.

Balıkesir'de hurda deposunda yangın
Balıkesir'de hurda deposunda yangın
GİRİŞ 21.05.2021 08:11 GÜNCELLEME 21.05.2021 08:11

Yangın, dün akşam 18.30 sıralarında Bandırma Küçük Sanayi Sitesi’nde meydana geldi. Hurda deposunda henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangında, alevler kısa sürede büyüdü. Bölgeden yükselen dumanlar ilçenin birçok noktasından görülürken, vatandaşlar durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine, olay yerine çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi.

İtfaiye ekipleri yangını söndürmek için çalışma başlatırken, polis ekipleri de çevredeki otomobillerin sahiplerini uyararak yangının sıçrama ihtimaline karşı önlem aldı. İtfaiye ekiplerinin çalışmalarına Balıkesir Su ve Kanalizasyon İdaresi (BASKİ) ile Bandırma Belediyesi'ne ait su ikmal araçları destek verdi. Yangın, itfaiye ekiplerinin yoğun çabaları sonucu yaklaşık 2 saatlik çalışmayla kontrol altına alındı.

Kepçe ve greyderler yardımıyla hurdaları kaldıran ekipler, soğutma çalışmasının ardından yangını tamamen söndürdü. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Gelibolu Yarımadası'ndaki Yeni Zelanda Anıtı'nda anma töreni düzenlendi
Bahçeli Ferdi Tayfur'la kime mesaj verdi? 'MHP lideri buna çok tepkili'